„Rytas“ į mūšį su VEF stos be Boatrighto, dėl Ndouro dalyvavimo abejojama

2020-12-07 21:17

Vilniaus „Rytas“ FIBA Čempionų lygos rungtynių išvakarėse dar nežino, kokios sudėties stos į antradienio susitikimą „Jeep“ arenoje.

Donaldas Kairys atskleidė, jog naujokas Ryanas Boatrightas dar kartą sulaukė teigiamo COVID-19 testo rezultato, tad jo debiutas nusikelia. 

Tuo metu Ruandoje dėl apsikrėtimo COVID-19 virusu užstrigęs Maurice'as Ndouras trečiadienį turėtų grįžti į Vilnių, jį ketinama registruoti rungtynėms, bet abejojama, kad krepšininkas pasirodys aikštėje dvikovoje su VEF.

Raumens traumą patyręs Andrew Goudelockas – nuolatinėje komandos medikų priežiūroje.

„Žiūrime jį kiekvieną dieną, kaip jo raumuo, ar jis pasiruošęs, – sakė Kairys. – Andrew padaro apšilimą, atlieka bėgimą. Galima sakyti, žiūrime jį iš dienos į dieną.“

Vilniečiai sekmadienio dvikovai su Kauno „Žalgiriu“ registravo dublerius Roką Jocių ir Adą Šimonį, o antradienio akistatai pasikvietė tik vieną Šimonį.

„Rytas“ mūšį su VEF pasitinka kaip kol kas svarbiausias sezono rungtynes, mat Latvijos ekipa gali tapti pagrindine varžove besikaunat dėl vietos kitame Čempionų lygos etape. 

Vilniaus ir Rygos klubai tarpusavyje susikaus dukart iš eilės.

„Rygos komanda palieka tikrai neblogą įspūdį, jokiu būdu negalima jų laikyti grupės autsaideriais. Komanda atrodo labai susižaidusi, turi aštrius gynėjus, mėgsta greitą krepšinį ir daug tritaškių. Gražus latviškas krepšinis, – kalbėjo Kairys. – Mes supratome, kokia yra šių rungtynių svarba, ypač sumažintoje grupėje. Mums reikia sužaisti labai solidžiai.

Galbūt tai dar nėra „gyvenk arba mirk“ rungtynės, bet šitos dvejos rungtynės su VEF bus labai svarbios.“

VEF pirmajame Čempionų lygos mače 75:77 nusileido Strasbūro IG, o antrajame susitikime 84:81 įveikė Atėnų „Peristeri“.

E grupė

Pos
Komanda
GM
W
L
1 2 1 1
2 2 1 1
3 2 1 1
4 2 1 1


Komentarai:

Anonimas
be jokiu problemu vefas iskrus Vilno ritule o ritule atsuks vefui siknike taip kai zalgiriukui atsuko ir zalgiriukas 50 tasku atrurino tiesiai y skylute taip pat padarys ir vefas sekmes raudonzalupiniai :D
2020-12-08
-3
Atsakyti
nu
Nuo nemotyvuoto Zalgirio, be keliu pagrindiniu zaideju, gavo beveik 50 tasku. Tai nuo motyvuoto VEF minimum 20 minuso parsives.
2020-12-07
-1
Atsakyti
nieko nesupratau
<>......................................................................................................................................................... Ndouras gris treciadieni, rungtynes rytoj, antradieni, ji registruos, bet abejoja, ar pasirodys aiksteleje. Tai blom, kaip jis gali pasirodyt aikstelej antradieni, kai gris tik treciadieni ???
2020-12-07
+12
Atsakyti
Paskutine vieta
Žiūrint į dabartinį Rytą, prognozuoju +15 VEF naudai.
2020-12-07
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.