Heurtelio į aikštę neleidęs Jasikevičius: „Jam šis laikotarpis – labai sudėtingas“

2020-12-09 07:34
Nuotr.: Zuma Press-Scanpix

Antradienio vakarą „Barcelona“ (9-3) nusileido Pirėjo „Olympiakos“ (6-5) ir Eurolygoje patyrė trečiąjį pralaimėjimą.

Katalonai rungtynėse praleido 96 taškus ir po dvikovos komandos vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius būtent ir akcentavo prastą darbą savoje aikštės pusėje.

„Olympiakos“ buvo geresnė komanda visais žaidimo aspektais, – pripažino lietuvis. – Kuomet mes į aikštę neišeiname gintis, pralaimime. Kai mes nesiginame, nežaidžiame kaip komanda ir tuomet žaidėjai problemas bando išspręsti po vieną.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
15
Naudingumas
23
Rezultatyvūs perdavimai
10
Baudų metimai
100%
6/6

Į rungtynes sugrįžome su antru penketu, be didelio talento, bet su daug geresne gynyba ir kamuolio judėjimu. Kelis kartus buvome grįžę į rungtynes, bet klaidos mums neleido perimti iniciatyvos. Žinome formulę: jei mes ginamės, esame geri. Jei ne, ne.“

Antradienį visas rungtynes ant suolo prasėdėjo Thomasas Heurtelis ir po mačo Jasikevičius sulaukė klausimo apie tokį sprendimą.

„Thomasui šis laikotarpis yra labai sudėtingas. Galvojome, jog šiandien mums labiau reikia gynybos, o jis yra labai geras puolimo žaidėjas. Puolime viskas buvo gerai ir mums nelabai jo reikėjo. (Lenadro) Bolmaro tiko labiau, nes spaudė (Kostą) Slouką, kuris aikštėje jautėsi pernelyg patogiai“, – aiškino specialistas iš Lietuvos.

Prancūzas šį sezoną Eurolygoje per 14 minučių pelno po 3,2 taško ir atlieka po 2,6 rezultatyvaus perdavimo.

Rungtynių apžvalga:



Komentarai:

djgaffer
Šaras visada sako,ką galvoja.Jis taip stengiasi paskatinti žaidėjus susiimti ir dirbti dar daugiau.Būdamas maksimalistu,jis ir iš savo auklėtinių nori išspausti maksimumą.Tai pasisakys ir dar griežčiau,jei tik reikės.
2020-12-09
Atsakyti
Antanas
ispurtelis vis neissiblaivo
2020-12-09
-3
Atsakyti
Propeleris
Saras megsta izaidejus kurie kuria zaidima, bet Hurtelis netinka nors jis toks, tacia ugynyba prasta. Vietoj jo domisi Yogi Farrellu kuris yra zemesnis ir prastesnis gynyboje nei Huertelis o puolime didesnis savanaudis. Idomiai cia.
2020-12-09
Atsakyti
cc
Kad laikotarpis ne tik Huerteliui sudetingas o ir kitiems barsa zaidejams vel pradeda zaist kaip sezono pradzioj tai ant vieno zaidejo nereiktu viska suverst..
2020-12-09
Atsakyti
Ed
Na jau dėl Huertelio, tai Šaras tikrai turėtu jam rast minučių, sako puolime viskas ok buvo, nepasakyčiau, nes kai išlygino reza, nesugebėjo jo persvert ir pora atakų buvo desperatiškos, kur manau Huertelis būtų gal būt ir įnešęs tos ugnies.. Turint tokį žaidėja, laikyti ant suolo, na nežinau, įdomus šis Šaro sprendimas.
2020-12-09
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.