Dvejus metus komandos neturėjęs Nickas Youngas keliasi į Kiniją

2020-12-28 17:21
Nuotr.: Reuters-Scanpix
Nuotr. Reuters-Scanpix

Ilgametis NBA krepšininkas Nickas Youngas bando gaivinti krepšininko karjerą.

Shamsas Charania iš „The Athletic“ praneša, jog 35-erių gynėjas sukirto rankomis su Džedziango „Lions“ klubu. Youngui tai yra pirmoji karjeros stotelė ne NBA klube.

Youngas paskutinį kartą aikštelėje buvo 2018 m. gruodžio 23 d., kuomet vilkėdamas Denverio „Nuggets“ marškinėlius dalyvavo rungtynėse su Los Andželo „Clippers“.

Nick Young

Nick  Young
Pozicija: SF, SG
Amžius: 35
Ūgis: 201 cm
Svoris: 95 kg
Gimimo vieta: JAV

Youngas „Nuggets“ gretose ir 2018-2019 m. sezone sužaidė viso labo ketverias rungtynes, per kurias fiksavo 2,3 taško ir 0,5 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Geriausią karjeros sezoną krepšininkas sužaidė 2013-2014 m. sezone, kuomet atstovaudamas Los Andželo „Lakers“ vidutiniškai rinko po 17,9 taško, 2,6 atkovoto kamuolio ir 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Krepšininkas 2018-aisiais su „Golden State Warriors“ ekipa tapo NBA čempionu.

„Lions“ klubas šiame CBA sezone yra iškovojęs 17 pergalių, patyręs 3 nesėkmes ir turnyrinėje lentelėje užima trečiąją vietą.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.