Viršytais pirmojo rato lūkesčiais pasidžiaugęs Grigonis: „Smagu taip užbaigti metus“

2020-12-29 23:56

Kauno „Žalgiris“ pirmąjį Eurolygos ratą baigė iškovodamas 10-ąją pergalę per 17 rungtynių, o toks rezultatas pradžiugino snaiperį Marių Grigonį.

„Treneris buvo iškėlęs mini tikslą iškovoti 9 pergales, o mes turime 10. Tikrai buvo rungtynių, kurias galėjome pasiimti, pabaigus su 12 pergalių būtų labai gerai. Smagu ir taip, kaip yra“, – po pergalės 74:71 prieš Berlyno ALBA kalbėdamas su „Žalgiris TV“ sakė Grigonis.

Su buvusia savo komanda rungtyniavęs žalgirietis per 28 minutes pelnė 12 taškų (4/6 dvit., 0/3 trit., 4/4 baudų), atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir atkovojo 3 kamuolius.

Fotogalerija

„Smagu laimėti tokias rungtynes, gerai užbaigėme tokius metus, laimėjome penkerias rungtynes iš eilės“, – kalbėjo krepšininkas.

Grigonio komentaras:

„Žalgiris“ per pirmąją mačo pusę pelnė tik 31 tašką ir atsiliko 6 taškais, tačiau per likusią susitikimo dalį sugebėjo įmesti 43 taškus.

Kodėl iki ilgosios pertraukos buvo sunku pralaužti varžovų gynybą?

„Ir antroje mačo pusėje buvo sunku užpulti. Jų visur buvo pilna, gerai pasiruošė, buvo susikaupę, norėjo to taško, bet smagu paimti tokias rungtynes. Reikia užmiršti ir eiti toliau“, – teigė krepšininkas.

Kauniečius į pergalę vedė Nigelas Hayesas, kuris per 33 minutes surinko 18 taškų (4/5 dvit., 3/4 trit., 1/1 baud.), 6 atkovotus ir 2 perimtus kamuolius bei 24 naudingumo balus.

„Jis labai padeda. Mes ir laimime su juo tose penkeriose rungtynėse, kai jis taip žaidžia. Nigelui visada akcentuodavome, kad jis mestų metimus. Kai jis pataiko ir imasi iniciatyvos, viskas yra lengviau, tuomet ir kitiems yra lengviau. Mes jam tai kartojame, galbūt pagaliau išgirdo. Prieš tai draugės pas jį nebuvo, dabar draugė yra, tai gal kažkiek atsipalaidavo“, – juokdamasis sakė Grigonis.

Kitą savaitę kauniečiai sieks pratęsti pergalių seriją iki šešių iš eilės. Sausio 8 dieną žalgiriečiai namie priims Maskvos srities „Chimki“.

Schillerio komentaras:

Rungtynių epizodai:



Komentarai:

Zalgiris
10 tai 10 Aisku galejo but dar geresne situacija po Sauso Lapkricio
2020-12-30
Atsakyti
Anonimas
Zalgiris 10 pergaliu jau, minimalus sezono tikslai igyvendinti. Tuo tarpu Rytule net tiek rungtyniu nesuzais europoj 😆
2020-12-30
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.