Dainius Adomaitis – pagrindinis kandidatas stoti prie „Hapoel“ vairo

2021-01-10 09:55
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Sezoną be darbo pradėjęs Dainius Adomaitis netrukus gali išvykti treniruoti į užsienį.

Žurnalistas Roi Cohenas skelbia, jog lietuvis yra pagrindinis kandidatas stoti prie Jeruzalės „Hapoel“ vairo.

Iki tol pagrindiniu kandidatu stoti prie Izraelio klubo vairo buvo laikomas Luca Banchi, kuris nusprendė išvykti dirbti į G lygos klubą.

Šį sezoną metami dvitaškiai

62%
22,3
Pataiko: 22,3
Taiklumas: 61,8%
Vieta lygoje: 10
Geriausias pasiekimas: 26
Blogiausias pasiekimas: 18
Daugiausia pataiko: Tashawn Thomas

Čempionų lygoje besivaržančiai „Hapoel“ naujo vyr. trenerio prireikė po to, kai Odedas Katašas nusprendė priimti Atėnų „Panathinaikos“ pasiūlymą.

„Hapoel“ Čempionų lygos G grupėje yra iškovojusi 2 pergales ir toliau varžosi dėl patekimo į kitą etapą.

Izraelio pirmenybėse legendinis šalies klubas su 7 pergalėmis ir 2 pralaimėjimais dalinasi 2-ąją vietą.

„Hapoel“ buvo įkurtas 1943-aisiais ir per savo gyvavimo istoriją iškovojo du Izraelio lygos titulus, vieną kartą triumfavo Europos taurėje bei laimėjo šešias šalies taures.

 



Komentarai:

Pablas
Netikiu as tuom. Kazkas vasara bezdejo apie tai kad jis i Monaca vaziuos bet tai eilini karta pasirode tik gandai paleisti pacio Pablo. Nes klubas aiskiai pasake kad net neturejo jo sarase. Cia Pablas vel bando apie save tiesiog priminti kad sedi be darbo ir laukia pasiulymo. Nes Hapoelis tokio zemo lygio trenerio tikrai neims!
2021-01-10
-11
Atsakyti
BoobieDede
Na man jis vistiek vidutinio lygio treneris. O Maskoliūno nėr ko vertint, po atrankos nereikšmingos :) Olimpinė atranka viską parodys. O jei gausim nuo Slovenų su dominuojančiu Luca, jokios gėdos nebus. Jei aišku atrodysim tuomet tragiškai, tada pašalinsim Maskoliūną ir gausim Kaziuką. Ir tai vistiek geriau nei Adomėlis. O jam sėkmės jeruzalėje jei paiims. Galės bandyt įrodyt, kad bent už Katashą geresnis yra. O jei pavyks, tuomet galėtų sulaukt ir Eurolygos klubų dėmesio, mat Katashas gavo darbą panathinaikose. Bet jei sufeilins, daug šansų,jog amžinai liks tame pačiame max europos taures lygyje. Arba grįš Lietuvon treniruot kokį Cbetą, nes Šernius greit gali irgi kilt pakopom. Nereikia čia sureikšminti per daug Adomaičio. Dar daug kur tobulėt ir jam pačiam, o per tiek metų pažangos nesugebėjo padaryt, Ryte ir Rinktinėje buvo visiškai psichologiškai palūžęs ir tokio silpno trenerio mums niekada nereikia. Man jis visiškas asistentas video medžiagom parodyt, Žalgiris kadais siūlė būt aisistentu, atsisakė. Nu tai ir viso gero.
2021-01-10
-5
Atsakyti
djgaffer
Geras treneris yra Adomaitis,tik daug kritikos sulaukdavo,nes rytą treniravo.Rytas manau dabar mielai jį susigrąžintų,bet kaip matom,jis gali gauti dar geresnį pasiūlymą.Ir aišku daug daugiau pinigų.Vertinamas neblogai jis pasirodo kitų komandų.
2021-01-10
+3
Atsakyti
Anonimas
Butu viskas super, bet jeigu klubas rimtu veidu siulo kontrakta Lucai Banchi, tai gero nelauk.
2021-01-10
+6
Atsakyti
Anonimas
Fizrukas sako kazkas.Fizrukas tavo ar jusu tevas,kuris pridirbo tokiu,kurie tik uz pc ekranu kieti kazka parasyti.Jei tokie drasus palot,tai ar isdristumet i akis pasakyt? ai,tiesa.Slovinkit Maskoliuna ir toliau.Fiba tuoj busim,kaip fulej :)
2021-01-10
+25
Atsakyti
Ano
Nelabai jis man patinka, bet labai palaikau kaip isvaziuoja lietuvos treneriai ar zaidejai i uzsieni. Taip atsilaisvina vietos kitiems zaidejams ir treneriams. Uzsienyje uzdirbti pinigai yra investuojami Lietuvoje, net ekonomika gerinama :) Tik beda kad nelabai kam reik musu treneriu. Sedi po 15 ar 20 metu Lietuvoje ir nieks ju nekviecia. Toks Sireika, Petrauskas, Urbonas, Sernius tokius strategus vaidina, bet kaip dirba uz kapaikas savo kaimuose taip ir dirbs dar eile metu. Kvietimas treniruoti uzsienio komanda yra ivertinimas, net ir kokia Lenkijos ar Olandijos. Deja cia mes labai skurdziai atrodom.
2021-01-10
+10
Atsakyti
Revizor
Kol kas nera del ko slovint fizruko!negi tokia trumpalaike visu atmintis-ka padare su rinktine,tuo paciu rytu?!?pamirsot? Sedejo be darbo vos ne metus,agentas surado sampinjonu lygos komandele ir jau euforija-dar klausimas ar paims ir ar neatleis...
2021-01-10
+6
Atsakyti
...
Skaitau komentarus ir juokiuos :D patys stunet ant jo ir daugiausiai negatyvo, pašaipų buvo iš kauno vien dėl to nes jis rytą treniravo! kaip gi ryto treneris rinktine treniruos.. ?! ?! ? Ane kavenksai? O dabar klounai rašinėjat kad visgi neblogas Dainiukas :D:D Marekas irgi lenkas buvo kol pas jus pačius neatėjo dabar labai perspektyvus jaunuolis :D:D
2021-01-10
+5
Atsakyti
Eu
Saunuolis Dainius.Manau nusipelno tokios galimybes.Sekmes jam😄
2021-01-10
+7
Atsakyti
Jo jo
jo jo cia panasiai kaip domejosi juo monaco klubai ir pan niekjs juo be vengru ir rumunu klubu nesidomejo tiesiog jo agento "zaidimai" kad priminti jog toks ant sofos sedi treneris
2021-01-10
-2
Atsakyti
Ajajajajajajajajajai
Uuooooooj bliamba. Nuskandins antrą pagal gerumą žydų komandą dugnan šitas fizrukas ;D
2021-01-10
+11
Atsakyti
Kaas
maladiec Dainiau,sekmes.matai kaip rytui be taves puikiai sekasi😱
2021-01-10
Atsakyti
As
Dziugu del Dainiaus!
2021-01-10
-2
Atsakyti
D
Buvau vienas iš Adomaičio "heiterių" toj D-Mo sagoj :D Bet dabar šiek tiek realistiškiau žiūrint, tai stipriai klydau ir manau, kad Adomaitis visur atpirkimo ožiu buvo statomas.
2021-01-10
Atsakyti
Panevezietis
Sveikinimai Dainiui.Ko gero daugiausia kritikos ir daugiausia negatyvo gaves treneris Lietuvoje.Gyvenime neturejo aukstos klases kasioru,o rezultatai tikrai geri.Aisku sakysit rinktine ir t.t.Bet toj rinktinej nera kam zaist apart JV ir Sabonio.Grigonis sakysit? nebejuokinkit.Makaluokim ir toliau,ir bukim laimingi gaudami nuo belgu,danu.Gera ant dusios,del Dainiaus.Puikus zmogus.Ir geras treneris.Sekmes.
2021-01-10
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 26

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.