Protrūkis Dalase: COVID-19 nustatytas keturiems „Mavericks“ krepšininkams

2021-01-12 08:57
Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Koronavirusas ir toliau jaukia NBA komandų planus.

Timas MacMahonas ir Zachas Lowe‘as iš ESPN praneša, jog Dalaso „Mavericks“ komandoje buvo aptikti du nauji užsikrėtimai COVID-19. Kiek anksčiau virusas buvo nustatytas dar dviem ekipos žaidėjams, tad šiuo metu koronavirusu serga keturi „Mavs“ krepšininkai.

Kuriems krepšininkams buvo nustatytas koronavirusas, nepranešama. Remiantis sausio 10 d. pranešimais, Maxi Kleberis pradėjo saviizoliaciją, o Jalenas Brunsonas, Dorianas Finney-Smithas bei Joshas Richardsonas dar tęsė karantiną Denveryje.

Šiąnakt turėjo įvykti Kristapo Porzingio sezono debiutas, tačiau NBA „Mavericks“ rungtynes su Naujojo Orleano „Pelicans“ nusprendė atidėti, nes Dalaso klubas nebeturėjo 8 žaidėjų, reikalingų, kad susitikimas galėtų įvykti.

Tai nebuvo vienintelės rungtynės, kurias nukėlė NBA. Artėjančią naktį neįvyks Bostono „Celtics“ ir Čikagos „Bulls“ akistata. Prieš tai buvo atidėti susitikimai tarp „Celtics“ ir Majamio „Heat“ bei Hjustono „Rockets“ ir Oklahomos „Thunder“ ekipų.



Komentarai:

:D
tai gerai kad galva nepratrūko.
2021-01-13
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.