Atvirai rėžęs Hardenas: „Padariau viską, ką galiu, bet mes tiesiog nesame gera komanda“

2021-01-13 10:11
Nuotr.: AP-Scanpix

Jameso Hardeno noras palikti Hjustono „Rockets“ niekur nedingo. Po pralaimėjimo Los Andželo „Lakers“ ekipai Hardenas atvirai rėžė, kad „Rockets“ tiesiog nėra pakankamai gera komanda.

„Myliu šį miestą. Tiesiogine žodžio prasme padariau viską, ką galiu, – sakė Hardenas. – Dabartinė situacija yra beprotiška. Nemanau, kad ji gali būti pataisoma.“

Viešoje erdvėje Hardenas taip atvirai dar nebuvo pasisakęs. Vis dėlto, remiantis ESPN šaltiniais, „Rockets“ nėra linkę skubėti ir yra pasirengę išlaukti tokio mainų pasiūlymo, kuris bus vertas Teksaso ekipos dėmesio.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
19
Naudingumas
34
Blokuoti metimai
5
Baudų metimai
100%
4/4

Pats Hardenas dar prieš naująjį sezoną „Rockets“ savininkui Tilmanui Fertittai pasakė, kad netiki klubo einamu keliu ir nori būti išmainytas į komandą, kurioje turėtų daugiau šansų laimėti titulą.

Pastaruoju metu „Rockets“ žvaigždė motyvacija nespinduliuoja. Įskaitant šios nakties rungtynes, tai buvo jau ketvirtasis susitikimas paeiliui, kuriame Hardenas nepelno daugiau nei 20 taškų per vienerias rungtynes. Ši serija krepšininkui yra ilgiausia nuo 2011-2012 m. sezono, kai jis dar gynė Oklahomos „Thunder“ garbę.

„Mes net nesame arti šios titulą ginančios „Lakers“ komandos ir kitų elitinių ekipų, – tęsė Hardenas. – Jūs patys matėte skirtumus per paskutines dvejas rungtynes.“

„Mes tiesiog nesame geri – mikroklimato, talento prasme ir apskritai viskuo. Tai buvo aiškiai matyti paskutiniuose dviejuose mačuose.“

„Rockets“ pastarąsias dvejas rungtynes žaidė būtent su „Lakers“. Šiąnakt buvo pralaimėta 100:117, o sausio 11 d. – 102:120.

Tokie Hardeno pasisakymai pro ausis neprasprūdo jo komandos draugui Johnui Wallui.

„Jis išsakė savo nuomonę, – teigė Wallas. – Negaliu žinoti, ką jis mano apie komandą, bet žinau, kaip visi vyrukai sunkiai dirba ir kiekvieną dieną stengiasi būti geresniais. Žinau, kiek darbo įdedu aš pats, kad galėčiau žaisti aukščiausiu lygiu.“

„Čia turime daug vyrukų, kurie nori varžytis. Kaip ir sakiau anksčiau, jei visi 15 žaidėjų siekia bendro tikslo ir žino savo vaidmenis, tuomet viskas bus gerai. Bet jeigu yra žmonių, kurie nenori būti su visais, tuomet nuveikti kažką ypatingo kaip krepšinio komandai bus sunku“, – pridėjo Wallas.



Komentarai:

Harden su svedu vienas kelias-
y perspektyviausia ir tobuliausia "ryta"!
2021-01-13
+2
Atsakyti
alen
Harden nori i Brooklina pas Durant ir Irving.
2021-01-13
-1
Atsakyti
kasioguru
teko matyt, kaip gynyboj net rankos nepakele ir Wallas rankom skesciojo i barzdona ziuredamas. ta komanda tikrai galetu but top3, kol visokie Nuggets ir Jazz buksuoja, bet sedi dugne tik del to, kad barzda skersa dejes, o jis kaltina visa komanda. :)
2021-01-13
+1
Atsakyti
Fui
wow kaip slyksciai shika ant komandos draugu. tai gal zaisk vienas, jeigu toks geras esi.
2021-01-13
+3
Atsakyti
djgaffer
Komanda yra gera,tiks pats Hardenas ten kaip vėžys.Taip,per tuos ilgus metus daug davė komandai,bet šiemet jis išsisėmė.Tegul į save pažiūri visų pirma.Jis ir yra tas vienintelis,kuris mažiausiai stengiasi.Bet turi didelį ego ir to nepripažins.
2021-01-13
+4
Atsakyti
Ceska
Gardenai tu gal Ryto nematei?
2021-01-13
+1
Atsakyti
TDaY
james harden: titties over titles
2021-01-13
+5
Atsakyti
Anonimas
Teisingai pasake
2021-01-13
-7
Atsakyti
Bukis
na tikrai ne viską, pamirso jis kad yra gynyba ir jis ja neuzsiima. nors panašu kad pagal ji tai jos ir nereikia.
2021-01-13
-7
Atsakyti
Rockets
Matosi palei taip kaip zaidzia neveltui dugne sedi komandoi zaidime nera susikalbejimo
2021-01-13
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 12

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.