Bogutas atskleidė sunkią Greeno karjeros pradžią: „Jis praktiškai buvo lėktuve į Europą“

2021-01-14 18:01
Nuotr.: Kyle Terada-Scanpix
Nuotr. Kyle Terada-Scanpix

Draymondas Greenas buvo per plauką nuo persikėlimo į Europą, atskleidė buvęs jo komandos draugas Andrew Bogutas.

„Greenas buvo praktiškai bepaliekąs NBA, – radijo stočiai „95.7 The Game“ sakė Bogutas. – Dauguma nežino, kad treneris Markas Jacksonas dažniau bandė jį trečioje pozicijoje nei ketvirtoje. Trečias numeris nebuvo jo natūrali pozicija.“

Australas atskleidė, kad Greeno karjerą į viršų pakylėjo Steve‘o Kerro atvykimas.

„Pirmaisiais karjeros metais jis buksavo ieškodamas savo vaidmens NBA ir komandoje apskritai. Viskas pasikeitė, kai jis gavo galimybę iš Steve‘o. Pats Greenas galėtų patvirtinti – jis buvo praktiškai lėktuve į Europą“, – pasakojimą baigė Bogutas.

Vis tik „Warriors“ gretose likęs Greenas su komanda triskart tapo NBA čempionu, geriausiai besiginančiu lygos žaidėju (2017 m.) ir triskart žaidė „Visų žvaigždžių“ rungtynėse.



Komentarai:

Anonimas
Su savo charakteriu butu nebent pas Kairi zaides.
2021-01-14
+2
Atsakyti
Anonimas
Greeno karjera pagerejo kai Klay su Curry zaidimas dar labiau patobulejo or Warriors nusipirko geru atsarginiu. Tuomet Greenas tiesiog galejo megautis krepsiniu metydamas lempas ir zaisdamas gynyboje.
2021-01-14
+5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.