Jonas Valančiūnas atsidūrė NBA koronaviruso protokole

2021-01-18 07:00
Nuotr.: AFP – Scanpix

Jonas Valančiūnas pateko į NBA sveikatos apsaugos, kuris siejamas su koronavirusu, protokolą.

Ar lietuvis serga COVID-19, ar atsidūrė saviizoliacijoje dėl turėto artimo kontakto, nedetalizuojama. Memfio „Grizzlies“ jau pranešė, kad Valančiūnas praleis artimiausias rungtynes su Finikso „Suns“.

Lietuvis yra vienintelis „Grizzlies“ krepšininkas atsidūręs minėtame sveikatos apsaugos protokole.

Valančiūnas žaidė pastarosiose „Grizzlies“ rungtynėse su Filadelfijos „76ers“. Pastarosios komandos dvikova su Oklahomos „Thunder“ šiąnakt buvo atidėta.

To priežastis – Filadelfijos ekipa nustatinėja galimus kontaktus po dvikovos su Memfio klubu ir neturi 8 žaidėjų, reikalingų, jog mačas galėtų įvykti. Vis dėlto nepranešama, kad „76ers“ krepšininkai COVID-19 galėjo užsikrėsti dvikovoje su „Grizzlies“.

Primename, jog sausio 9 d. rungtynėse su Bruklino „Nets“ Valančiūnas viduryje susitikimo turėjo palikti aikštelę dėl įtariamo koronaviruso. Vis tik tuomet paaiškėjo, kad „Grizzlies“ puolėjui yra viskas gerai ir jis galėjo grįžti į aikštelę kitose rungtynėse.



Komentarai:

djgaffer
Pirmą kartą buvo netikras aliarmas,tai toliau į jį ten žiūri pro padidinamąjį stiklą.Yra protokolas,suprantama,bet įdomu,ar tas protokolas Hardenui galiojo ir ar Irvingui galios?Juk jiedu yra žvaigždės,tai gal ir pro pirštus pažiūrės,kas būtų nesąžininga Jono atžvilgiu.
2021-01-18
+1
Atsakyti
Klajoklis
Jonas treniruojasi, o merga po kabakus laksto. Grizta ir iskart Jonas "to isolation"... ir taip kasantra vakara )))
2021-01-18
-5
Atsakyti
Bvcvv
Jei susirgo, tai susirgo. Bet, jeigu jis vėl turėjo kontaktą su sergančiu, tuomet kyla įtarimas, kad Jonas gyvena viešnamyje. Kiekvieną savaitę jis su kažkuo kontaktą apturi.
2021-01-18
+9
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.