Ištraukti Ispanijos Karaliaus taurės atkrintamųjų burtai

2021-01-18 13:14
Nuotr.: Zuma Press-Scanpix
Nuotr. Zuma Press-Scanpix

Pirmadienį buvo ištraukti Ispanijos Karaliaus taurės atkrintamųjų burtai.

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ ketvirtfinalyje susitiks su Malagos „Unicaja“. Pusfinalyje šios poros nugalėtojas žaistų su Vitorijos „Baskonia“ arba Badalonos „Joventut“. Šios ekipos ketvirtfinalio mačus žais vasario 12-ąją.

Kitoje medžio pusėje Madrido „Real“ ketvirtfinalyje susikaus su Valensijos „Basket“, o pusfinalyje žaistų su Tenerifės „Iberostar“ – Burgoso „CB Miraflores“ poros nugalėtoju. Šios dvi poros ketvirtfinalio susitikimus žais vasario 11-ąją.

Pusfinaliai bus žaidžiami vasario 13-ąją, o finalas – vasario 14-ąją.



Komentarai:

Ziurovas
tv3 open tas ir rodys ispanija lyga ir taure
2021-01-18
-6
Atsakyti
djgaffer
Ta proga noriu "padėkoti"CGates,kurie iš niekur nieko,nepranešę žmonėms sausio pradžioje nutraukė Sport 1 kanalo transliacijas!!!Jų pasiaiškinimai,kad neva tas kanalas turėjo mažą žiūrimumą yra š verti!Įjungė vietoj Sport 1 kažkokį Tv3 Open ir galvoja,kad gerą darbą padarė.Melagiai paskutiniai,kurie net nepasiklausia žmonių,ką jie nori matyti!!!
2021-01-18
Atsakyti
Antanas
koks uztines bulviaus snukis
2021-01-18
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.