„Olympiakos“ protestuoja: pateikė užklausą Eurolygai dėl lemiamo rungtynių epizodo

2021-01-23 11:20

Dramatiškai Kaune pralaimėjęs Pirėjo „Olympiakos“ savo tiesą bando įrodyti po rungtynių – Graikijos klubas pateikė užklausą Eurolygai dėl lemiamo mačo epizodo, kuriame Thomasas Walkupas perėmė kamuolį iš Kosto Slouko.

Perėmęs kamuolį Walkupas greitoje atakoje pelnė taškus ir išplėšė „Žalgiriui“ pergalę, bet graikai įsitikinę, kad prieš tai amerikietis pažeidė taisykles.

Fotogalerija

„Olympiakos“ vadovas Christos Bafe išplatino pranešimą po rungtynių Kaune ir laukia oficialios Eurolygos pozicijos.

„Paskutinėje atakoje „Žalgirio“ trenerių štabas davė nurodymą Walkupui prasižengti ir tai galima pamatyti prieš pastarajam pajudant link Slouko, – rašoma pranešime. – Walkupas prasižengė, bet tai nebuvo sušvilpta, o pergale džiaugėsi „Žalgiris“. Laukiame oficialios Eurolygos pozicijos dėl lemiamo rungtynių epizodo.“

Oficialiame „Olympiakos“ tinklalapyje buvo pridėta ir nuotrauka, kaip Walkupas bando perimti kamuolį.

Žalgiriečiai, iškovoję pergalę 81:79, įsirašė 12-ąjį laimėjimą Eurolygoje.



Komentarai:

O tai jie tegu pirmą pasižiūri kaip 17 numeris nutaranavo Walkupa prieš tai
2021-01-23
+4
Atsakyti
O del baudos pries Walkupa neprotestuoja nes ten tai 100% buvo. Tegul paziuri jie ta klipa, Schilleris tikrai nepraso Walkupo prasizengt.
2021-01-23
Atsakyti
LOL. Jau eurolyga Volkupo metima isrinko kaip graziausia TOP 10 savaites epizoda :)))
2021-01-23
+2
Atsakyti
Cia jiem karma uz pergale pries Bayern kai patys baudos negavo, eurolyga nebent pripazins kad galbut cia klaida bet tuom viskas pasibaigs, nors jei ziures is naujo epizoda tai pirmiausia bauda puolime judanti uztvara po to tik galbut ten bauda pries Slouka ir jei imant kaip NFL tai abi baudos i priesingas puses panaikina viena kita :) Ir siaip jei visu rungtyniu metu Sloukas po kiekvieno kontakto nebutu su rankom kaip malunas mosikaves gal cia ir butu fiksave bauda, be to patys Oly kiek baudu negavo kai Grigonis buvo dauzomas. O del to ka sauke Zalgirio suolas apeliuot del to yra komedija, tai jei butu sauke spirk Sloukui i galva reiskia jis tai turejo daryt pagal Oly logika? :DD Bande prasizenge bet pataike ismust kamuoli ir viskas. Amzini verksniai graikai, su Pao tas pats cirkas buvo kai pastoviai protestuoja jei ju netempia teisejai. Pasibaige teiseju pagalba graikam sedi antroj lenteles pusej ne pirma sezona.
2021-01-23
+4
Atsakyti
ewt
Oly 17nr judanti užtvara, pražanga puolime
2021-01-23
-13
Atsakyti
ATI
O kai visu rungtyniu metu leido dauzytis, tai viskas ok buvo? Gerai kad teisejai islaike toki traktavima visu rungtyniu metu ir nekeite poziurio priklausomai nuo to koks vyksta kelinys. Zodziu Oly negraziai cia, sour loosers.
2021-01-23
+8
Atsakyti
pražanga ten buvo bet kas iš to? rungtynės pasibaigė ir sprendimų nekas nekeis
2021-01-23
-7
Atsakyti
Protestuoja komanda, kuri šiemet nieko nepasieks....
2021-01-23
+8
Atsakyti
na
labiau prasizenge tas juodaodis kuris korpusu taranavo Walkupa, kai jis mete is po krepsio. O taip perziurejus epizoda, tai Walkupas svariai ismuse kamuoli neliesdamas Slouko rankos, nebent prazanga butu, kad korpusu siek tiek liete Slouko peti, bet ten labiau atrodo, kad pats Sloukas sumakalavo rankomis
2021-01-23
-5
Atsakyti
:)
o tai pries Bayern kaip jie laimėjo?
2021-01-23
+7
Atsakyti
100
100 procentinė bauda
2021-01-23
-7
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.