„BasketNews.lt protmūšis“ sugrįžta su nauju moderniu prizu – pirmasis žaidimas šiandien atviras visiems

2021-01-25 12:16
Nuotr.:

„BasketNews.lt protmūšis“ sugrįžta naujam, pavasario sezonui. Pirmasis žaidimas, vyksiantis šiandien, sausio 25 dieną, bus atviras absoliučiai visiems tinklalapio lankytojams.

Transliacija „Twitch.tv“ platformoje tradiciškai prasidės 21 val. ir žaidimą, kaip įprasta, sudarys keturi kėliniai – trys po 7 klausimus ir vienas su 10 klausimų. Atsakinėti į klausimus reikės „ahaslides.com“ platformoje (tiksli nuoroda: http://ahaslides.com/37812, ji aktyvuosis prieš pat žaidimą).

Žaisti galima ir žiūrint „Twitch.tv“ transliaciją, kurią veda Karolis Tiškevičius, ir be jos, stebint klausimus „ahaslides.com“ platformoje.

Kiekvienam klausimui pateikiami atsakymų variantai, iš kurių išsirinkus teisingą gaunami taškai priklausomai nuo to, kaip greitai buvo atsakyta.

Apšilimo žaidimo nugalėtojui atiteks prizas iš „BasketNews.lt“ elektroninės parduotuvės.

Nuo vasario 1-osios prasidės įskaitiniai žaidimai, skirti patronams, ir pavasario etapą iš viso sudarys 15 žaidimų. Pavasario etapo nugalėtojui atiteks modernus elektrinis paspirtukas iš „Riedis.lt“.

Elektriniais paspirtukais, dviračiais, motoroleriais ir jų dalimis prekiaujantis „Riedis.lt“ yra generalinis „BasketNews.lt protmūšio“ pavasario sezono rėmėjas.

Kiekvieno įskaitinio žaidimo nugalėtojai ir prizininkai bus apdovanoti prizais iš „BasketNews.lt“ elektroninės parduotuvės. Geriausi 20 kiekvieno protmūšio žaidėjai gaus įskaitinius taškus, kurie sumuosis ir daugiausiai taškų per 15 žaidimų surinksiantis žaidėjas iškovos didįjį prizą iš „Riedis.lt“.

Paskutiniojo praėjusio sezono žaidimo įrašas:



Komentarai:

Jonas
kur ta ryza "rado" ??? po tiltu ar miske???
2021-01-25
-3
Atsakyti
Anonimas
jei toliau duosite komentuoti ties ryto ir zalgirio temom tik registruotiem nariam, manau lankomumas jusu svetaineje taip sumazes kad neturesit is ko ir tu prizu moketi protmusiuose.
2021-01-25
-3
Atsakyti
Arvydas
https://geltonajuoda.lt/sezonas/1996-97. Klausime apie Sireika ir klubuose netreniruotus zaidejus klaida - Eurelijus Zukauskas zaide Siauliuose R. Koraco taureje 1996-97 metais.
2021-01-25
+6
Atsakyti
dfgfg
Pažaist įdomu kelis kart. Bet yra chebra, kuri klausimus atsako per kelias dešimtasias sekundės. Tarkim žinau atsakymą dar prieš pateikiant variantus, parodo variantus susirandu atsakymą, spaudžiu mygtuką, sugaištu kokias 3 sekundes, gaunu apie 80 taškų. Tuo tarpu lyderiai sugeba gauti apie 90 taškų, tai kokiu jie greičiu suranda atsakymą ir suspaudo :D
2021-01-25
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.