Sezono metu traumų kamuotas Kulvietis rungtyniaus Latvijoje

2021-02-12 18:59
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Sezono pradžioje Vilniaus „Rytui“ atstovavęs, tačiau dėl kojos traumos nė vienerių oficialių rungtynių už sostinės ekipą nesužaidęs Saulius Kulvietis rado naują darbovietę.

29-erių 204 cm ūgio krepšininkas sezoną pratęs Rygos VEF klube, tokią informaciją socialiniame tinkle „Twitter“ išplatino Latvijos ekipa.

„Labai džiaugiuosi prisijungęs prie VEF komandos, – kalbėjo Kulvietis. – Žinau, kad tai puikus klubas, turintis ilgą istoriją ir profesionalų valdymą bei personalą. Komanda šį sezoną žaidžia labai gerą krepšinį, kuris taip pat duoda rezultatų. Tikiuosi, kad aš galėsiu padėti VEF pasiekti aukščiausius tikslus. Nekantrauju prisijungti prie komandos ir padėti aikštėje.“

Saulius Kulvietis

Saulius  Kulvietis
Komanda:
Pozicija: PF
Amžius: 29
Ūgis: 206 cm
Svoris: 103 kg
Gimimo vieta: Kaunas, Lietuva

Praėjusį, 2019-2020 metų sezoną, aukštaūgis praleido Prancūzijoje, kur gynė Dižono JDA ekipos garbę ir vietiniame čempionate fiksavo 6,3 taško, 2,3 atkovoto kamuolio ir 6,3 naudingumo balo statistiką.

FIBA čempionų lygoje praėjusį sezoną Kulvietis rinko po 7,3 taško, 2,5 atkovoto kamuolio bei 7,6 naudingumo balo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.