Fernandezą pakirto nugaros trauma

2021-02-15 19:44
Nuotr.: Imago Images – Scanpix
Nuotr. Imago Images – Scanpix

Madrido „Real“ klubą po pralaimėto Karaliaus taurės finalo pasiekė liūdna žinia. Žūtbūtinį mūšį su „Barcelona“ praleidusiam 35-erių veteranui pirmadienį buvo nustatytas nugaros sužeidimas.

Kiek laiko jis negalės žaisti, pasak oficialaus pranešimo, nėra aišku. Artimiausiu metu dar kartą bus atliktas traumos vertinimas. 

Fernandezas nugaros problemas kentė visą Karaliaus taurės turnyrą, o jo pusfinalyje su Tenerifės „Iberostar“ galiausiai buvo sustabdytas. Ispanas per 14 minučių įmetė 5 taškus (0/2 dvit., 1/3 trit., 2/2 baud.) ir atkovojo 2 kamuolius.

Rudy Fernandez

Rudy  Fernandez
Rudy  Fernandez
MIN: 14.39
PTS: 5.05 (36.27%)
REB: 0.95
AS: 1.35
ST: 0.4
BS: 0.15
TO: 0.45
GM: 20

Nesėkme pasibaigusį taurės finalą Fernandezas kartu su Jeffery Tayloru stebėjo iš šalies. Pastarasis nerungtyniavo turnyre dėl blauzdos raumens traumos.

Fernandezas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai žaidžia po 14 minučių, įmeta po 5,1 taško, atlieka po 1,4 rezultatyvaus perdavimo ir atkovoja po 1 kamuolį.

„Real“ penktadienį laukia dvikova su Valensijos „Basket“, o vasario 25-ąją – mūšis su Kauno „Žalgiriu“.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.