Netektis „Lakers“ stovykloje: Davisas veikiausiai nežais iki pat „Visų žvaigždžių“ pertraukos

2021-02-16 08:35
Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Los Andželo „Lakers“ puolėjas Anthony Davisas beveik mėnesiui iškrito iš rikiuotės.

Adrianas Wojnarowski iš ESPN praneša, jog magnetinio rezonanso tyrimai „Lakers“ žvaigždei parodė blauzdos raumens įtrūkimą bei sausgyslių uždegimą. Vis tik pridedama, kad Daviso Achilo sausgyslė išliko nepažeista.

Nepaisant to, Daviso būklė vėl bus patikrinta po 2-3 savaičių ir itin realu, kad puolėjas į rikiuotę prieš NBA „Visų žvaigždžių“ dienos pertrauką nesugrįš. Minėtoji pertrauka vyks kovo 5-10 dienomis.

Šį sezoną metamos baudos

75%
17,5
Pataiko: 17,5
Taiklumas: 74,8%
Vieta lygoje: 12
Geriausias pasiekimas: 25
Blogiausias pasiekimas: 8
Daugiausia pataiko: LeBron James

Davisas buvo priverstas palikti rungtynes su Denverio „Nuggets“, kuomet antrajame kėlinyje susidūrė su Nikola Jokičiumi ir šlubuodamas išėjo iš aikštės, į kurią taip ir nebesugrįžo.

Šį sezoną Davisas vidutiniškai renka po 22,5 taško, 8,4 atkovoto kamuolio ir 3 rezultatyvius perdavimus.



Komentarai:

djgaffer
Tai Drummondas ir Griffinas atsilaisvino,gal iš jų kažką paimtų.Bet kad kontraktai abiejų milžiniški,tai nemanau,jog Lakers rizikuos juos apsiimti.Nebent Drummondo,kuris 10 mil.mažiau gauna,nei Griffinas.Gal Dre ir būtų neblogas variantas,tik kad labai jau toks lėtokas žaidėjas.
2021-02-16
-11
Atsakyti
Abdullah
karalaite gales visu grazumu pasirodyti koks jis geras krepsininkas tikras lyderis 😀
2021-02-16
+5
Atsakyti
Kritikas
Lakers prioritetas Nr.1 turėtų būti gauti aukštaūgi kuo greičiau. Kas liko FA? Dewayne Dedmon K.Farried Rondae Hollis-Jefferson Kitas variantas mainai, bet Lakers nelabai ką gali pasiūlyti, žinant kad dabar antro plano žaidėjai, tures atlikti didesnę rolę.
2021-02-16
Atsakyti
Darius
pasirodys tikrasis lechina steroido lygis
2021-02-16
Atsakyti
Rolis
Lakers turi ieškot kažką rimčiau į C,PF poziciją, nes Gasolis su Morris sunkiai tempia Nba lygį. Dabar dar Davis iškrito.
2021-02-16
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.