„BasketNews.lt podkastas“: per pirštų galiukus – į Europos čempionatą

2021-02-23 08:45

Karolis Tiškevičius, Jonas Miklovas ir Jonas Lekšas aptaria Lietuvos rinktinės patekimą į Europos čempionatą. 

Temos: 

  • kritikuoti lietuvius ar liaupsinti danus? (4:29); 
  • skambutis Jonui Mačiuliui (13:14); 
  • apie herojišką Kalniečio bloką (23:50); 
  • apie silpnesnių komandų mobilizaciją (32:31); 
  • apie Maskoliūno komentarus po rungtynių (39:54); 
  • apie pralaimėtą prizą (50:54); 
  • apie „Žalgirio” atkrintamųjų medžioklę (54:00).

Tinklalaidės audio įrašai pasiekiami „Podbean“, „Spotify“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“). Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

Tapti mūsų rėmėjais galite Patreon.com platformoje.

Audio įrašas:



Komentarai:

ATI
Sunku klausytis to Tiskevic. Keikiasi, rekia, kolegas pertraukineja. Savo nesamones bando jiem ibrukt. Nepabaigiau klausyt, slykstus epizodas.
2021-02-25
Atsakyti
Gūga
Tiskevicius tai siknalaizys net isjungiau,negalejau klausyti 1tsk.laimim pries Danus jis sako ,kad gerai zaidem.
2021-02-24
-1
Atsakyti
Paziuresim ar tishkewicz tures pakankamai didelius kiausus ir atsakys uz tai ka kalba ir pagaliau baigs savo zurnalisto karjera. Jei nebaigia jos tai neverta daugiau nei klausyti sito pijarciko ir tuo labiau remti.
2021-02-23
Atsakyti
Rytfanis
Na Tiškevičius tuo viskas ir pasakyta apie jo įžvalgas 😁
2021-02-23
+9
Atsakyti
Kaunas
kiek tenka klausytis tai Lekšas lenda visiems į subines, šiandien bandė paprieštaraut Mačiuliui ir gavo gerą antausį, taip kad ateityje nusimato dar gilesnis įlindimas neišreiškiant nuomonės 😊
2021-02-23
-4
Atsakyti
djgaffer
Nu šį kartą nepasibodėjau ir visą laidą pažiūrėjau.🙂 Tai keista net ir pačiam,bet su Tiškevičium šį kartą sutinku.Tą patį beje pagalvojau ir rungtynių metu,ir po rungtynių,kad danams čia buvo gyvenimo rungtynės,karas už savo tėvynę.Tai jie tikrai neateis ir nesistengs pralaimėti kuo mažiau.Oi ne,tada jie visais kūno organais kabinsis į pergalę,ką ir darė.Ir čia net nesinori kaltinti rinktinės,kad va,vos danus patvarkėm.Kai kovoji prieš komandą,kuriai tai yra gyvenimo šansas,nesvarbu,koks jos pavadinimas ir kas už ją žaidžia.Tai pagarba danams,ir ačiū mūsiškiams,kad sugebėjo tą kelialapį išplėšti iš vikingų rankų.
2021-02-23
+8
Atsakyti
Anonimas
maskoliunas tragiskas treneris. pora pavyzdziu, vakar episkai zaide Marekas, leido jam pabutaikstej tik 7 minutes... treneris nemato kada zaidejas karstas, kada ne. kitas pvz, bendzius atrode tragiskai, laike ji aikstej virs 20min... su tokiu vyr treneriu, EC laukia fiasko.
2021-02-23
-2
Atsakyti
Pamakaluokim
gerai Miklovas sako kad t.y. tendencija rinktine tragiskai zaide viso atrankos ciklo metu. ir nera jokiu pasiteisinimu itampa adrenalinas apie ka jus? girti turi aplosti danus. galu gale uzsnaugti gynyboje reikejo dusint nuo galines linijos pradeti gynejus ju. zo mokyklos fizinio mokytojas geriau suvadovautu. pries atranka i oz reikia permainu butinai.
2021-02-23
+6
Atsakyti
Idomu
Ne visai i tema, bet kiek kalba kitu portalu zurnalistai, tai susidomejimas vakarykstemis rungtynemis, aplenke bet kokias sio sezono zalgirio eurolygos rungtynes. Lietuvos rinkitne yra visu komanda, o zalgiris, dideles dalies KREPSINIO sirgaliu. Kartais pamirstama, kad gan didele dalis Lietuvos, neseka aktyviai krepsinio, o tas \'trys milijonai\' treneriu, labiau klise nei realybe. Jeigu rungtynes su Danija, apdeda zalgiri populiarumu.
2021-02-23
-5
Atsakyti
yra žm, kurie nors kiek į priekį žiūri... aš prieš rungtynes nusišikau, kai išgirdau kad nežais Miniotas. Aplamai kai prieštai gerai žaistas rungtynes žaidėjai keičiami yra blogas ženklas. Maskoliui tai tai nėmotais... kas jam sakė kad lemiamose rungtynėse reikia naudoti 12 žaidėjų? Du įžaidėjai Kariniauskas ir Mantas plius dar kažkas atsargoj... kai vadovauja Kariniauskas žaidimas išsiplečia, gauna geras progas tritaškininkai po jo prasiveržimų... jei žaidimas būtų pastatytas tokiu būdu nuo pradžių tai ir Benderis būtų sužaidęs... ai, ką čia bazarint, tokie treneriai gali būti tik ASISTENTAIS...
2021-02-23
+4
Atsakyti
P
Danai 56 Fiba reitynge ar cia dar kaska reikia komentuoti
2021-02-23
+14
Atsakyti
Kas dar dariau,
ka jus cia pezat,nedangstykit to klouno "trenerio",nebukit svogeriai,kaip tas gaidys dar drysta apie sudu kibitprus kazkokius zurnalistam aiskint,jis ir yra konkretus sudo gabalas,skandinantis rinktine
2021-02-23
+8
Atsakyti
👍💚🇱🇹
2021-02-23
-1
Atsakyti
kuku
Gaila, kad net tokie muzikai kaip Tiskevicius, apsimizta ir bijo pasakyt tiesa apie rinktines zaidima. Na aisku darbo prarast nesinori, bet tada geriau nedaryk isvis tos laidos. Rinktine 3 galvom geresne sudeti turi, bet kai balvonsa uz vairo, tai toks ir rezultatas. O Minioto ir Girdziuno atkabinimas, prie lavono Vasiliausko, prijungiant lavona Velicka, turint dar 2 pg, tai isvis kosmosas..
2021-02-23
+2
Atsakyti
Lb33
kai viesai pasakai, kad treneris tavo draugas, tuomet aisku kodel nenori deginti tiltu
2021-02-23
+2
Atsakyti
Lordas
makaliau lauk is rinktines ir kuo greiciau,geda nesi Lietuvai
2021-02-23
+3
Atsakyti
As
Sorry, bet Karolis šitoj laidoj apgailėtinas. Rinktinė visą ciklą sužaidžia tragiškai, turėdama smarkiai geresnę sudėtį už varžovus. Treneris per treniruotę žiūri eurolygą, feilina su taškų skaičiavimais, pats sako, kad pasimeta ir nesukontroliuoja žaidėjų rungtynių metu, dar ir paleidžia nepagarbių ir net chamiškų replikų varžovų komandų ir mūsų žurnalistų atžvilgiu. Rinktinė niekada nebuvo tokia prasta. Ir žaidė su antro ar net trečio ešalono komandomis. Net ne su vidutiniokais, o su prastomis komandomis. Pasiekiam apgailėtiną rezultatą ir tai tik paskutinėmis sekundėmis. O Karolis savo varo, kokie geri danai ir kaip mes gerai žaidėm, kokie buvom atsidavę ir kaip viskas gerai gavosi. Apgailėtina
2021-02-23
-4
Atsakyti
Grafas
sveiki butu Kairys laimetume lengvai
2021-02-23
+2
Atsakyti
expo
Jus baikit sikt patys i kelnes, o gerb zurnalistai, gal galit paklaust vyr trenerio Makaliuno kas ivyko???
2021-02-23
-12
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 34

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.