Hezonjos sutikimą Atėnuose įvertinęs Šaras: „Tai galima patirti tik „Pao“ klube“

2021-03-03 08:24
Nuotr.: Imago Images – Scanpix

Mario Hezonja praėjusią savaitę buvo šiltai sutiktas Atėnų „Panathinaikos“ sirgalių, o tai pro akis neprasprūdo ir „Barcelonos“ vyriausiajam treneriui bei buvusiam šio Graikijos klubo krepšininkui Šarūnui Jasikevičiui.

„Būtent todėl „Panathinaikos“ ir yra „Panathinaikos“, – po pergalės Graikijoje sakė Jasikevičius. – Pamačius Mario sutikimą, man sukilo emocijos. Esu laimingas dėl jo, nes tokie dalykai įprastai įvyksta tik kartą gyvenime. Tokia patirtis gali būti sukurta tik šiame klube.“

Pats Hezonja vakar surengė debiutą Graikijos klube ir per 30 minučių pelnė 21 tašką (3/6 dvit., 2/5 trit., 9/9 baud.), atkovojo 2 bei prarado 1 kamuolį, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, išprovokavo 9 pražangas ir surinko 20 naudingumo balų.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
25
Naudingumas
27
Atkovoti kamuoliai
5
Dvitaškiai
100%
4/4

Kalbėdamas apie rungtynes, Jasikevičius išskyrė savo lyderių – Nikola Mirotičiaus ir Cory Higginso pasirodymus.

„Kalbant apie antrąją rungtynių dalį, manau, kad Niko ir Cory svarbiais momentais sužaidė labai gerai. Žaisti trečias rungtynes per penkias dienas nėra smagu. Turėjome sunkų mačą su ASVEL, po to išvykoje nugalėjome gerą Badalonos „Joventut“ komandą, tad nepasakyčiau, kad šiandien buvome švieži, ypač savo galvose. Vis dėlto pasiekėme pergalę, važiuojame namo, kur galėsime pailsėti ir tas yra svarbiausia“, – reziumavo specialistas.

Tuo metu „Panathinaikos“ strategas Odedas Katašas džiaugėsi auklėtinių pastangomis po ilgosios pertraukos, tačiau pripažino, kad tokį komandos žaidimą jis norėtų matyti visas rungtynes.

„Žaidžiant prieš tokią komandą kaip „Barcelona“, labai svarbu būti labai stabiliems. Mes turėjome konkretų planą, kurio nekeitėme per ilgąją pertrauką, bet kur kas geriau vykdėme antroje dalyje ir žaidėme agresyviau.

Puolime tai nebuvo geriausios rungtynės. Praradome nemažai kamuolių, tačiau savo šansų turėjome. Nepaisant to, kad pralaimėjome, iš šio susitikimo galime pasiimti gerų dalykų, tačiau privalome būti stabilūs visas 40 minučių“, – sakė Katašas.



Komentarai:

djgaffer
Įspūdingas sutikimas,kas be ko.Ir Hezonja atsilygino puikiu žaidimu.Net nesimato,kad gana ilgą laiko tarpą be klubo buvo,geros formos atvyko.Ir jei toliau išlaikys tokį žaidimą,manau ne už kalnų,kai vėl žais NBA.Čia jam tik tarpinė stotelė.
2021-03-03
-1
Atsakyti
Anonimas
Pao fanai ir Sara yra taip sutike todel zino ka sako
2021-03-03
+7
Atsakyti
X dar aa
Tai va Sarai sudas ta tavo barsa.Niekam neidomus klubas idomus tik patiems krepsininkams,personalui o sirgaliai eina ziuret futbolo.Pao cia atskira istorija,gaila klubo sloves dienos praeity,va ten tai klubas su nerelia kazkiek laukine fanu baze.Gal kazkada Saras ir ten grys,reikia tiketis.
2021-03-03
Atsakyti
Na, Pao fanų dainos tikrai skamba geriau nei Žalia Balta Hey Hey ir pan.
2021-03-03
+7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.