Optimistiškai dėl Lauvergne'o nusiteikęs Schilleris laukia detalesnių išvadų

2021-03-14 20:20
Nuotr.: Vainius Sodeika

Penktadienį Stambule dubenį susitrenkęs Joffrey Lauvergne'as praleido Kauno „Žalgirio“ sekmadienio mūšį su „Šiauliais“, tačiau prancūzas neturėtų iškristi iš rikiuotės ilgesniam laikui.

Tokia prognoze po užtikrintai laimėtų rungtynių pasidalijo kauniečių strategas Martinas Schilleris.

„Rytoj bus atlikti detalūs tyrimai, – situaciją komentavo Schilleris. – Bet mano nuojauta sako, jog viskas turėtų būti gerai, ir jo sugrįžimas neužtruks.“

Rungtynių žaidėjas

Taškai
17
Naudingumas
28
Baudų metimai
100%
6/6
Rezultatyvūs perdavimai
3

Antrą kartą per penkias dienas su „Šiauliais“ LKL susikovę žalgiriečiai visus reikalus išsprendė antroje dvikovos dalyje, prieš kurią pirmavo minimaliai – 39:38.

Schillerio kariauna trečiajame ketvirtyje sumetė 31 tašką, antrąją mačo pusę laimėjo 59:24 ir šventė užtikrintą pergalę 96:60.

„Esu patenkintas dėl iškovotos pergalės ir gerai išdalinto žaidimo laiko, – dvikovą komentavo „Žalgirio“ vairininkas. – Vaizdas aikštėje po ilgosios pertraukos labiau skyrėsi puolime. Po pikenrolo situacijų sugebėjome sparčiau judinti kamuolį ir realizavome metimus. Antroje pusėje pagerėjo tritaškių pataikymas, kuris pirmoje dalyje buvo apie 27 procentus. Kai metimai sukrenta, atsiveria daugiau galimybių.“

„Žalgirio“ artėjančią savaitę laukia dar viena išvyka į Stambulą, kur šįkart ketvirtadienį Eurolygos dvikovoje susigrums su Edgaro Ulanovo atstovaujama „Fenerbahče“.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.