Delininkaitis apie Jonavos ekipą LKL: „Žaisti galime, bet klausimas, kaip ten atrodytume“

2021-03-26 11:53
Nuotr.: Dainius Lukšta
Nuotr. Dainius Lukšta

Tomas Delininkaitis ir Laimonas Kisielius yra bene labiausiai patyrę Jonavos „CBet“ žaidėjai, tačiau dalyvavimas NKL – VIKINGLOTTO finalo ketverte abiem bus nauja patirtis.

Abu krepšininkai tikina, kad finalo ketvertuose visų komandų šansai susilygina.

„Man labai patiko mūsų prezidento žodžiai sezono pradžioje, kad pirmas mūsų tikslas patekti bent į aštuonetuką. Patekus, žiūrėti toliau, – klubo svetainei sakė Delininkaitis. – Taip, visi mums kabina medalius, bet reikia suprasti viena, kad finaliniame ketverte – o finaliniame ketverte man yra tekę dalyvauti ne viename – visų komandų šansai yra lygūs. 50 ant 50. Nesvarbu, ar reguliarųjį sezoną baigei pirmas, ar ketvirtas – visų šansai lygūs.“

Tomas Delininkaitis

Tomas  Delininkaitis
Tomas  Delininkaitis
MIN: 24.87
PTS: 12.44 (55.2%)
REB: 1.75
AS: 3.38
ST: 1.44
BS: 0.06
TO: 1.97
GM: 32

Kisielius sako, kad formaliai silpnesnei komanda laimėti vienerias rungtynes, o ne rungtynių seriją, yra lengviau, o tokių komandų pergalės finalo ketvertuose sirgaliams paprastai patinka.

„Jei žaidi iki trijų pergalių, ir laimi tą seriją – dienos pabaigoje žinai, kad esi geresnė komanda. Kai lemia vienos rungtynės – arba įdomiau sirgaliams, arba neįdomiau pralaiminčioms komandoms“, – šypsosi Kisielius.

Paklausti, ar šių metų „CBet“ – LKL kalibro komanda, krepšininkai kategoriškų teiginių išvengė.

„Be abejo, šiek tiek trūksta. Negaliu sakyti, kad tikrai galime žaisti LKL, – sakė Delininkaitis. – Žaisti galime, bet klausimas, kaip ten atrodytume. Eiti į LKL vien tam, kad dalyvautume – manęs, kaip žaidėjo, netenkintų. Norėtųsi būti komanda, su kuria galėtume konkuruoti su 4-8 vietų komandomis. Sunku pasakyti, kiek mes esame pajėgūs.“

NKL – VIKINGLOTTO pusfinalyje „CBet“ susikaus su Marijampolės „Sūduva-Mantinga“. Kitame pusfinalyje žais Šakių „Vytis“ ir „Telšiai“.

Finalo ketvertas balandžio 1-3 dienomis vyks Jonavoje.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.