Pozityvios naujienos „Barcos“ stovykloje: visa jėga besitreniruojantis Gasolis nejaučia traumos padarinių

2021-03-30 12:53
Nuotr.: ZUMAPRESS.com-Scanpix
Nuotr. ZUMAPRESS.com-Scanpix

Prie „Barcelonos“ treniruočių prisijungęs Pau Gasolis kol kas ant parketo jaučiasi puikiai, praneša Jesusas Perezas Ramosas iš „Mundo Deportivo“.

Teigiama, kad 40-metis Gasolis su komanda visu pajėgumu sportavo jau kelias dienas, o kairioji pėdos, kurios skausmai kamavo veteraną pastaruosius metus, į fizinį krūvį atsako teigiamai.

Gasolis yra įtrauktas į kontaktines treniruotes ir jam nėra taikomi jokie apribojimai. Ispano pėdai yra taikoma išskirtinė priežiūra, siekiant išvengti traumos atsinaujinimo.

Pau Gasol

Pau  Gasol
Komanda: Barselonos FC Barcelona
Pozicija: PF
Amžius: 40
Ūgis: 213 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Barcelona, Ispanija

Teigiama, jog šiuo metu krepšininkas yra paskutinėje reabilitacijos stadijoje ir jo sezono debiutas tėra laiko klausimas.

Vis dėlto Gasolis į šios savaitės „Barcos“ išvykų maratoną įtrauktas dar nebuvo. Šarūno Jasikevičiaus kariauna svečiuose susitiks su Tel Avivo „Maccabi“, Stambulo „Fenerbahče“, o Ispanijos pirmenybėse – Burgoso „Miraflores“.

Pridedama, kad maža tikimybė, jog Gasolis prie komandos prisijungs savaitės eigoje. 

Vis tik neatmetama, jog Gasolis ant parketo gali pasirodyti balandžio 9 d. dvikovoje su Miuncheno „Bayern“, tačiau šiuo metu jokių garantijų dėl to nėra.



Komentarai:

Anonimas
O tai jam leidziama ir eurolygoje zaist? Ar tik vietinej lygoj ACB?
2021-03-30
-2
Atsakyti
djgaffer
Dauguma turbūt laukia ir nori pamatyti jį vėl žaidžiantį.Legendinis žaidėjas turintis daug fanų.Ir ne tik dėl žaidimo,bet ir dėl to,jog yra puiki asmenybė.Jis pats taip pat labai gerbia mūsų krepšinį ir ne kartą yra sakęs,kad prieš mus visada yra sunku žasti ir labai mus gerbia.
2021-03-30
-5
Atsakyti
Jis paimtas dėl medaliuko, o ne dėl žaidimo.
2021-03-30
+7
Atsakyti
Sabonis
Si sezona gal suzais 2-3 rungtnes, ir tai abejoju...
2021-03-30
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.