Dvikovą Tel Avive pasitinkantis Šaras: „Vienas tikslų – užsitikrinti pirmąją vietą kaip įmanoma greičiau“

2021-03-30 13:44
Nuotr.: Zuma press – Scanpix

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ jau šį vakarą gali užsitikrinti pirmąją vietą Eurolygos reguliariajame sezone, o pats strategas teigė, jog tai yra vienas pagrindinių komandos tikslų.

„Tai yra viena laukiamiausių sezono išvykų, – sakė Jasikevičius. – Tel Avive praleidau dvejus nuostabius metus ir palikau daugybę draugų. Be abejo, šiuo metu pagrindinis prioritetas yra atliktas darbas.“

„Nors „Maccabi“ ir nėra aukščiausiose pozicijose, tačiau jie yra gerai treniruota bei tvarkingai žaidžianti komanda, o jų gynėjai bet kada gali nuspręsti rungtynių baigtį. Pirmajame mače jie padarė daug dalykų, kurie išmušė mus iš vėžių, o dabar neturėjome daug laiko tam pasiruošti.

Vis tik tikiuosi, jog būsime pasirengę pakankamai, kad iškovotume pergalę. Mums reikės būti motyvuotiems ir nusiteikusiems atsirevanšuoti už pralaimėjimą Barselonoje. Vienas iš mūsų tikslų – užsitikrinti pirmąją vietą kaip įmanoma greičiau“, – pridėjo Jasikevičius.

Tuo metu „Maccabi“ strategas Ioannis Sfairopoulos tikisi pačio rimčiausio išbandymo.

„Žaisime su geriausia Eurolygos komanda, turinčia geriausią rezultatą lygoje. „Barcelona“ žaidžia stabiliausią krepšinį viso sezono metu. Žinome, kas tai per komanda ir kaip prieš ją žaisti, bet pergalė Barselonoje šiose rungtynėse nieko nereikš.

Turime būti susikoncentravę, žaisti su maksimaliomis pastangomis ir kautis dėl kiekvienos smulkios detalės, duosiančios bent minimalų pranašumą aikštėje“, – komentavo Sfairopoulos.

Šio vakaro dvikova Tel Avive prasidės 21 val. 05 min. Pirmąjį tarpusavio susitikimą 68:67 laimėjo „Maccabi“.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.