Poirier pasisakymus paneigęs Riversas diskutuoti nenorėjo: „Nesiveliu į tokį mėšlą“

2021-04-05 13:27
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Vincento Poirier išvykimo istorija iš Filadelfijos „76ers“ ekipos tęsiasi.

Vyriausiasis „76ers“ treneris Docas Riversas sulaukė klausimo apie Poirier pasisakymą, kuriame prancūzas teigė, jog iš stratego negavo nė menkiausios žinutės apie artėjantį išsiskyrimą.

Vis dėlto pats Riversas tokias kalbas vijo į šalį.

Vincent Poirier

Vincent  Poirier
Komanda: New York Knicks
Pozicija: C
Amžius: 27
Ūgis: 213 cm
Svoris: 106 kg
Gimimo vieta: Prancūzija

„Nesiveliu į tokį mėšlą, – žurnalistams teigė Riversas. – Aš su Vince‘u turėjau pokalbį, o visos likusios kalbos veikiausiai yra skirtos žiniasklaidai. Leisiu jums tai (kalbėti), tačiau pats nesivelsiu.“

Poirier bendraudamas su Prancūzijos žiniasklaida teigė, jog tikėjosi, kad apie išmainymą sužinos iš trenerio, o ne iš spaudos. Vidurio puolėjas taip pat laukė bent minimalaus mandagumo gesto, o jo negavęs liko itin nusivylęs.

„Norėjau, kad man kažkas būtų pasakęs, jog klubas suklydo mane pasiimdamas į komandą arba aš tiesiog negaliu ten žaisti, – sakė krepšininkas. – Man patinka, kai viskas yra sakoma tiesiai šviesiai.“

„Treneris (Docas Riversas) man net neparašė žinutės, nors žinau, kad tai padarė kitiems. Neprašau kažkokių komplimentų, o tiesiog elementaraus sėkmės palinkėjimo. Mes juk vis tiek esame žmonės, o ne kažkokios prekės.

Žinutės parašymas yra absoliutus minimumas pasakant, kad situacija buvo komplikuota, tačiau tuo pačiu atsidėkoti už parodytą profesionalumą. Tam net nebūtina tikėti tuo, ką rašai“, – pridėjo Poirier.



Komentarai:

prie nevėžio
Kaip tai ne prekės ? Nori perka,nori parduoda. Pinigai- viskas.
2021-04-05
-6
Atsakyti
Nenusimk
nenusimink vincentai, tiesiog ne tos rases atstovu gimei. Jei butum juodas tai sitas BLM klapciukas atsisveikindamas dar ir atsiklaupes butu besidievagodamas kaip jam gaila kad palieki komanda, o dabar jam pochui
2021-04-05
Atsakyti
Anonimas
Ai tiesiog dar vienas scrubas bando i save atkreipti demesi, nes zino kad jam NBA yra per sunku, o demesi atkreipt tai norisi. Jis kaip ir kitas prancuzas Huertelis irgi cia auka bando vaidinti. Riversas jau 20+ metu dirba treneriu ir zaidejai ji megsta. Tad labai abejoju kad su juo kaip su siena buvo nesikalbama visai.
2021-04-05
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.