Antra sąjunga – nesėkminga: „Neptūnas“ atsisveikina su legionieriumi

Lukas Malinauskas
„BasketNews.lt“
2021-05-07 13:22
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Svarbiausioms sezono kovoms jau patikrintu gynėju pasistiprinti mėginusio Klaipėdos „Neptūno“ bandymas buvo nesėkmingas. 

Dar vasario pradžioje į uostamiestį grįžęs Darrinas Dorsey dėl blauzdos traumos per šį laikotarpį sužaidė vos trejas rungtynes ir daugiau „Neptūnui“ nebeatstovaus. 

Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, „Neptūno“ vadovybė su 33-ejų krepšininko atstovais baigia dėlioti kontrakto nutraukimo sąlygas ir kitos savaitės pradžioje amerikietis turėtų palikti Lietuvą.

Darrin Dorsey

Darrin  Dorsey
Darrin  Dorsey
MIN: 15.66
PTS: 7 (45%)
REB: 0.33
AS: 1.67
ST: 0.67
BS: 0
TO: 0.67
GM: 3

Paskutinį kartą jis klaipėdiečių komandos marškinėlius vilkėjo balandžio 11-ąją Kėdainiuose, kada surinko –3 naudingumo balus.

Dorsey tąkart grįžo nerungtyniavęs mėnesį, bet vėl pajuto skausmus blauzdos srityje. Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, per seriją atliktų tyrimų rimtų sužeidimų nebuvo rasta, jam diagnozuotas raumens patempimas.

Dorsey ryškiausiai pasirodė pirmajame mače su Kauno „Žalgiriu“, į kurio krepšį vasario pabaigoje įmetė 14 taškų, realizuodamas visus penkis metimus iš žaidimo, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir surinko 16 naudingumo balų.

„Neptūno“ vadovai į Dorsey dar sykį atsigręžė, kai sezonui įsibėgėjus ilgiau nei dviem mėnesiams dėl kojos piršto traumos prarado Tadą Pažėrą.

Komanda tikėjosi matyti legionierių aikštėje jau Karaliaus Mindaugo taurės turnyre, tačiau jo įsiliejimas užtruko bei amerikiečiui finalo ketverto kovas teko stebėti iš šalies.

Per pirmąjį etapą Klaipėdoje 2019-2020 m. sezone Dorsey taip pat lydėjo sveikatos problemos, o dėl dvigalvio šlaunies raumens sužeidimo tąsyk nerungtyniavo beveik tris mėnesius.

2019-2020 m. sezono LKL statistika siekė 9,7 taško, 2,3 atkovoto kamuolio ir 1,9 rezultatyvaus perdavimo per 20 žaidimo minučių.

Vietą atkrintamosiose užsitikrinęs „Neptūnas“ penktadienio vakarą namuose stos į lemiamą mūšį dėl šeštosios pozicijos LKL lentelėje. Klaipėdiečių varžovas – „Šiaulių“ klubas. 



Komentarai:

komentaro kopija po straipsniu apie Dorsey isigijy
Juventus fanas Ka, baigesi grazios kalbos apie lietuviska komanda ir jaunimo ugdyma. Pilnai galima buvo ir be Dorsey apsieiti. Janavicius isizaidzia, Sidarevicius vaizdo negadina, Mazeika gali PG palosti, Mineikiui daugiau minuciu kaip SG suteikti. Na bet gal taip ir bus, jei Dorsey kaip pernai nuo bankes padejines. Vistiek sezonas palaidotas. O del iskritimo neverkite. Niekas Neptuno is LKL nemes. Jei ateis Jonava, bus vienuolika komandu ir tiek... 2021-02-04 Po sio komentaro uzsipuole ir durnium isvadino neptunfaniai. Tai va neptuno fanai, durniai sedi jusu klubo valdyboje, o jus debilai, nes to nesuprantate
2021-05-07
+2
Atsakyti
Lauksime kitais metais atvykstancio!!!
2021-05-07
-13
Atsakyti
Pranas
O kada bus atsisveikinta su visu situ bajeriu idejiniu vadu? Jauna komanda, be legionieriu, tikslai taupyti ir vistiek kovoti del ketverto. Komanda, net pagalvoti apie ketverta neturėjo kada, nes teko galvoti kaip nebuti paskutine. Ko pasakoje ir legionierių atsirado ir jaunimas nebezaidzia ir pencininku komanda liko ir pinigus istaske. Visi tikslai ir zodziai sio sezono i minksta vieta nuejo
2021-05-07
+2
Atsakyti
Anonimas
Lietksnrlije tokiu sposu nebuna, ten buna Barniai
2021-05-07
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.