„Knicks“ nubaudė Trae Youngą apspjovusį aistruolį

2021-05-27 22:10
Nuotr.: USA Today Sports - Scanpix
Nuotr. USA Today Sports - Scanpix

Praėjusios nakties rungtynėse Atlantos „Hawks“ žvaigždę Trae Youngą apspjovęs Niujorko „Knicks“ aistruolis susilaukė bausmės.

„Knicks“ klubas išplatino pranešimą, kuriame teigiama, jog pirmose eilėse sėdėjusiam sirgaliui neribotam laikui uždrausta lankytis ne tik Niujorko ekipos rungtynėse, bet apskritai, „Madison Square Garden“ arenoje organizuojamuose renginiuose.

„Mes ištyrėme šią situaciją ir išsiaiškinome, jog šis žmogus, kuris nėra abonemento turėtojas, iš tikrųjų apspjovė Youngą ir dėl to jam uždraudžiama lankytis „Madison Square Garden“ arenoje neribotą laiką. Atsiprašome Trae ir visos „Hawks“ organizacijos už tokį mūsų fano poelgį. Tai buvo visiškai nepriimtina ir netoleruotina mūsų kultūroje. Perdavėme visą informaciją atitinkamoms institucijoms“, – laiške skelbė „Knicks“ klubas.

Rungtynių žaidėjas
Derrick  Rose
EFF
21
Derrick Rose
Taškai 26
Taiklumas 9-21
Atkovoti kamuoliai 4
Rezultatyvūs perdavimai 4

Nepaisant trikdžių, kuriuos bandė sukelti ne tik varžovai, bet ir „Knicks“ sirgaliai, Youngas į Niujorko ekipos krepšį įmetė 30 taškų bei atliko 7 rezultatyvius perdavimus, tačiau „Hawks“ pralaimėjo 92:101. Serijos rezultatas tapo lygus – 1-1.

Incidento vaizdo įrašas:

Ši atkrintamųjų serija aukštą įtampos tašką pasiekė jau po pirmųjų rungtynių, kurias 107:105 laimėjo „Hawks“.

Po nesėkme pasibaigusio mačo, Niujorko meras Billas de Blasio, vilkėdamas „Knicks“ atributiką, kreipėsi į „Hawks“ lyderį, kurio paprašė nebemedžioti pražangų.

„Turiu labai rimtą žinutę, kurią nori perduoti Youngui nuo visų Niujorko gyventojų ir bet kurių žmonių, kuriems rūpi krepšinio žaidimas teisingu būdu. Trae, liaukis medžiojęs pražangas“, – sakė de Blasio.

„Noriu pacituoti puikų žaidėją ir trenerį Steve‘ą Nashą: „Tai nėra krepšinis“. Trae, tokie pokštai Niujorke nepraskris. Žaisk krepšinį deramai, įvertink ar galite laimėti ir manau, kad „Knicks“ suteiks tau naudingų pamokų“, – pridėjo Niujorko meras.

Mero žinutė Youngui:



Komentarai:

Anonimas
Tik nusivesk rytfani i zmones, tai iskart gedos pridarys
2021-05-28
-3
Atsakyti
a
kas blogai medzioti prazangas? ka tuomet sakyti apie Grigoni ar Jankuna?
2021-05-27
+7
Atsakyti
Pagarba
Aistruoliui. Ner cia ko britkenas bei bjaurybes toleruot
2021-05-27
-12
Atsakyti
Tomas
Gerai, kad dar į galvą negavo. Žinos kaip gestus rodyti.
2021-05-27
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.