„Barcos“ taikinyje atsidūrė Marcas Gasolis

2021-05-31 15:34
Nuotr.: Zuma press – Scanpix
Nuotr. Zuma press – Scanpix

„Barcelona“ vasarą nori susigrąžinti dar vieną ilgai nematytą veidą. Ispanijos tinklalapis „Carrusel Deportivo“ paskelbė, kad klubo taikinyje atsidūrė Marcas Gasolis.

Pranešama, kad klubo sporto direktorius Juanas Carlosas Navarro padarys viską, jog 2003-2006 metais „Barcelonoje“ žaidęs ispanas sugrįžtų į komandą.

Gasolis į NBA išvyko 2008 metais ir stipriausioje pasaulio lygoje rungtyniauja iki šiol.

Šį sezoną metami tritaškiai

40%
7,9
Pataiko: 7,9
Taiklumas: 39,9%
Vieta lygoje: 17
Geriausias pasiekimas: 16
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Kyle Kuric

36-erių 211 cm ūgio centras šį sezoną Los Andželo „Lakers“ klube vidutiniškai pelno po 5,1 taško, atkovoja po 4,1 kamuolio bei atlieka po 2,1 rezultatyvaus perdavimo.

Gasolis 2019 metais su Toronto „Raptors“ tapo NBA čempionu, triskart žaidė NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse, po sykį buvo išrinktas į geriausių NBA žaidėjų pirmąją komandą ir geriausiai besiginančiu lygos krepšininku.

Šiuo metu „Barcos“ komandoje žaidžia Marco Gasolio brolis Pau Gasolis.



Komentarai:

Juozas
ir Jankuna galetu ispirkt - ims patirtim eurolyga.
2021-06-01
Atsakyti
cygan
"Pasveikinkim vieni kitus" Draugai, Jaska Jokubaiti paims dar ir dainuos 3 milijonai sezono gale likes uz top8
2021-05-31
+2
Atsakyti
Rere
nebus cia carlos navaro varkes? as manau net pau gasolis atejo pries saro valia. aisku paul turet savo komandoj, kas turet jankuna, lyderis uz aiksteles ir ant atsarginiu, kuris savo ramumu ir saltakraujiskumu nuramina ir aplinkinius komandos narius. anyway, cia vargu ar saras patsbkomplektuoja komanda. barcos priekine linija stipri, bet ataku gimdymas tai graudus vaizdas, nera zaidejo kaip larkinas kuris savo greiciu isiverztu ir pelnytu taskus, nes barcos maziukai tai medziai, pries greitus zaidejus
2021-05-31
+1
Atsakyti
Che che.....
nuo kada atejo ta mada - pensininkus kviestis? Zalgiryje irgi tas pats. Geirai, jeigu nesieki top four tai ir Arvyduks dar galetu koki karta kita isbekti, koks skirtumas. Bet juk cia Pirmos Vietos siekia.🤔 Na be cia kaip sakoma, kas pinigus mokas tas ir muzika uzsako....
2021-05-31
-3
Atsakyti
cia rimtai Saras komplektuoja komanda? :D zalgirio laikais to net nebudavo. ironija, bet seniau pats zalgiris irgi imdavo nuvarytus arklius arba su rizikom, kaip Beard, Pack, Loren Woods. net jeigu ir Saras pasiimdavo koki veterana, pvz Beno Udrih, tai toki zaideja pasiimdavo su aiskiais tikslais. o cia? kokia konkrecia nauda gali suteikt Marc?
2021-05-31
-3
Atsakyti
fifi
Jiems reikia padaryt viska, kad gaut Pangosa
2021-05-31
-1
Atsakyti
zvezda
dar vienas abrines bus alga didele vien delto, kad nba patirties, o tasku vos po kelis krapstys
2021-05-31
+1
Atsakyti
MVai
dar vienas inkaras :))) su tokia komplektacija tuoj i top 8 neiseis ;)
2021-05-31
-17
Atsakyti
Anonimas
kaip keista, jasikevicius ZK vengdavo zaideju, kurie turi labai silpnu vietu, o dabar perka tokius zaidejus kaip senukai gasoliai, kurie gynyboje nepajuda, calathes, kuris 3askiu nepataiko ir pan. Mirotic apskritai kam jis reikalingas ? Ar imanoma juo atsikratyti ? Jei jasikevicius treniruotu ZK, tai barcoje rastu aibe vietu per kurias galetu puolime atakuoti barcos zaidejus
2021-05-31
-6
Atsakyti
Anonimas
Durniai jie senukus toliau renka vos pabegancius, jiems skubiai reikia stipraus izaidejo uz gera sumele kuris galetu bet kada imtis iniciatyvos ir rinkti taskus. Neturiu priekaistu Sarui del sio sezono nes buvo pirmi metai, atejo i sukomplektuota komanda, tai dabar ziuresime ka jis kvies i komanda, bet jeigu tokie vardai eina pirmom naujienom nu tai cia nieko gero nematau.
2021-05-31
+1
Atsakyti
wtf
o tai nenori jie bandyt surinkt komanda kuri laimetu ?
2021-05-31
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 15

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.