„Mavs“ toliau purto permainos: traukiasi ilgus metus dirbęs vyr. treneris

2021-06-17 23:23
Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Dalaso „Mavericks“ klubą palieka dar vienas ilgametis darbuotojas. Nuo 2008 m. komandai vadovavęs Rickas Carlisle'as ESPN atskleidė, jog nusprendė pasitraukti iš vyr. trenerio posto.

61-erių specialistas apie savo ėjimą informavo klubo savininką Marką Cubaną.

„Po daugybės asmeninių pokalbių su Cubanu pastarąją savaitę, šiandien jam pristačiau savo sprendimą, jog nebeketinu vadovauti „Mavericks“, – teigė Carlisle'as. – Tai buvo mano asmeninis sprendimas. Kartu su šeima Dalase praleidome nuostabius 13 metų dirbant puikiame mieste su puikiais žmonėmis.

Šį sezoną metamos baudos

77%
16,3
Pataiko: 16,3
Taiklumas: 77,2%
Vieta lygoje: 24
Geriausias pasiekimas: 29
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Luka Doncic

Buvo garbė darbuotis su Marku, Donnie Nelsonu, Dirku Nowitzki, Jasonu Kiddu, kiekvienu žaidėju ir asistentu, kuris talkino man. Dalasas visada išliks namais, bet tuo pačiu esu sujaudintas, kas laukia kitame karjeros etape.“

Carlisle'as Dalase dirbo nuo 2008-ųjų, o 2011-aisiais kartu su žvaigždėmis Dirku Nowitzki, Jasonu Kiddu ir Jasonu Terry priešakyje iškovojo istorinį „Mavs“ čempionų titulą.

Trečiadienį „Mavericks“ organizacija atsisveikino su 23 metus komandoje dirbusiu generaliniu vadybininku Donnie Nelsonu.

Dalaso ekipa šį sezoną Vakarų konferencijoje užėmė penktąją vietą, o pirmajame atkrintamųjų etape 3-4 buvo eliminuota Los Andželo „Clippers“ komandos.



Komentarai:

BoobieDede
Niekad nepatiko Carlisle po to, kai Jaskai neleido parodyt savęs, ten kai Tinsley prigėręs ateidavo į treniruotes, kaip Jaskos knygoj rašyta, ir leidi tokį žaidėją grybaujantį į startą, tai nežinau.. Reikėjo šių permainų Mavsams.
2021-06-18
+3
Atsakyti
x
Tokį trenerį Indiana turėtų griebti.
2021-06-18
-7
Atsakyti
Anonimas
Princese pagrasino kad paliks Dalasa tai pradejo atleidineti visus Cubanas. Biski per daug oziuojasi jis, kamuoli valdo vos ne kiekviena ataka ir praktiskai jo komandos draugai auksciau kaip atsarginiu roles nelabai ir gali iskilt. Jam reikia nusiramint ir grizt i ta stiliu kur zaide Madride bei Slovenijoje ir leido komandos draugams daugiau pasireikst. Nes kitu atveju sekantis all-staras, kuris zais su Luka komandoje, labai greit pasiprasys but iskeiciamu.
2021-06-17
-1
Atsakyti
As
Nebus Luka pridirbes... Carlailas bus labai paklausus bostonas indijana?
2021-06-17
-3
Atsakyti
Hm
idomu kas čia vyksta.. Kažkaip nepanašu kad visos permainos kažka gera žada, kažkokie vidiniai konfliktai
2021-06-17
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 9

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.