Bjelicos saviplaka: „Tai – didelė gėda, žaidėme kaip š****“

2021-07-05 10:05
Nuotr.: FIBA

Serbijos rinktinė liko be olimpinių žaidynių, o po namuose patirto fiasko žaidėjai neslėpė nusivylimo.

Serbijos rinktinės veteranas Nemanja Bjelica spaudos konferencijoje prisiėmė visą atsakomybę.

„Jei nepasakyčiau, kad toks pralaimėjimas yra didelė gėda, meluočiau jums, – kalbėjo puolėjas. – Nebuvau pasiruošęs šiandien žaisti. Kokia priežastis? Nemanau, kad tai svarbu. Žaidėmė kaip š****, su tokiu atsidavimu negali žaisti krepšinio. 

Rungtynių žaidėjas
Achille  Polonara
EFF
28
Achille Polonara
Taškai 22
Taiklumas 7-10
Atkovoti kamuoliai 12
Rezultatyvūs perdavimai 2

Žaidimas už rinktinę yra kitoks ir jei nesi 100 proc. atsidavęs, negali laimėti. Galiu atsiprašinėti susirinkusių fanų, bet ką mes galime padaryti? Mūsų požiūris turi pasikeisti.“

Talento kupina Serbijos rinktinė 95:102 pralaimėjo Italijai ir Bjelica tikina, norint išsilaikyti krepšinio elite, reikia didelių permainų.

„Kažkas turi pasikeisti, nes po penkerių metų mes išnyksime. Talentas, individualus žaidimas tokių turnyrų nelaimi. Geresnė komanda laimėjo, o mes turėsime ilgesnę vasarą prieš klubinį sezoną. Prisiėmu atsakomybę, kaip žaidėjas turintis daugiausiai patirties“, – teigė Bjelica.

„Tai – didelė gėda, – kartojo veteranas. – Turime būti pavyzdys žmonėms Serbijoje, bet neatrodėme šįvakar, kaip komanda. Čia nėra trenerių kaltė. Galbūt gerai, kad pralaimėjome, gal kažko pasimokysime. Nejuokauju. Žaidimas už rinktinę nėra juokas.“



Komentarai:

Anonimas
djgaffer Nu nepasakyčiau,kad šita jų rinktinė turėjo daug talento.Naujokų nemažai tai taip,bet jų būrys geriausių žaidėjų tai nežaidė.Vien ką reiškia Jokičiaus nebuvimas,jis serbams tokios pat svarbos,kaip Luka slovėnams.O kur dar Bogdanovičius,Pokuševskis,Smailagičius,Milutinovas.Tai pusė komandos geriausių žaidėjų nebuvo,už tai toks ir rezultatas.
2021-07-05
+1
Atsakyti
Anonimas
aš tik noriu pasakyti, kad šūdas tos olimpinės žaidynės. Tik 12 komandų, ir dar visokiom Afrikom ir Azijom po vietą duoda. Juk padarė pasaulio taurę su 32 komadom, 3x3 taip pat olimpinėse, tegu ten populiarina krepšinį savose šalyse visokie Iranai ir Nigerijos. Jau pykau, kokio velnio jie maišosi po kojom Pasaulio taurėj, o olimpinėse užima Lietuvos, Serbijos, Kroatijos, Graikijos, Kanados vietas. Žiemos Olimpinėse ledo ritulyje kažkaip susilaiko nuo afrikiečių
2021-07-05
+3
Atsakyti
asas
Mazesne geda nei lietuvai..pas serbus negalejo koks 10 zaideju pas lietuva 1
2021-07-05
-7
Atsakyti
pas mus svarbiausia treneri pakeist. iki kito fiasko.poto, kai zaidejei jau bus beveik iwjw i naujo trenerio sistema, bet patirs fiasko, vel ji pakeist ir duor naujam su savo sistema. ir taip iki begalybes. kol nuwks nebenores treniruot.
2021-07-05
-5
Atsakyti
Vien is visos Europos surinkus visas salis butu puiki Olimpiada, bet reikia visa 3 pasauli prijungti ir juokinti zmones kaip cirke :)) Nepamirskit ir dar Vietnamo su Tailandu bei kitu indenu genciu :) Paziurejus Olimpiados grupes kazkaip net pyktis toks neima jog LT nepateko, svarbu kausimes EU kitais metais. Vakar kas ziurejo rungtynes ypac pirmus du kelinius aiskiai zinojo jog sitos komandos yra elitines ir abi vertos zaisti be jokiu atranku. Tie trys tritaskiai paeiliui 3 kelinyje bei viena kita ataka mums padare -12 ir toliau va banku perdege prie savu sirgaliu. Nelaikau jokio pykcio. Olimpiadoje zais treciaruses komandos ir visi ta supranta.
2021-07-05
+2
Atsakyti
Brv
Pavyzdys lietuviams kaip turi žaidėjas nešti atsakomybę už savo šalį ir kaip išgyventi. O dabar atvažiavo, sužaidė, nepateko ir nejaučia jokios sąžinės graužaties. Turi pažiūrėti į save, paklausti savęs, ko nepadariau, ką kitą kartą geriau padarysiu, kaip tapti geresniu žaidėju ir t.t., o ne plaukti pasroviui.
2021-07-05
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 10

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.