„Pacers“ ir „Trail Blazers“ apsikeitė žaidėjais

2008-06-27 12:14
Nuotr.:
Indianos „Pacers“ sutiko išmainyti 11 NBA naujokų biržos šaukimą Jarredą Baylessą ir puolėją Ike Diogu į Portlendo „Trail Blazers“. Mainais už tai Indianos klubas gaus įžaidėją Jarretą Jacką, puolėją Joshą McRobertsą ir 13 šaukimu pasirinktą Brandoną Rushą.

Šie mainai sujungs brolius Rushus – „Pacers“ ekipoje rungtyniauja buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ snaiperis Kareemas Rushas, kuris yra vyresnysis Brandono brolis. Tiesa, Kareemo sutartis su klubu baigiasi šią vasarą.

Tai antri mainai per kelias dienas, kuriuose dalyvauja „Pacers“. Prieš tai sutarė iškeisti savo ekipos žvaigždę Jermaine‘ą O‘Nealą į Toronto „Raptors“ įžaidėją T.J.Fordą. Šie mainai negali įsigalioti iki liepos 9 dienos, todėl abi ekipos iki tol juos neigs, tačiau pats O‘Nealas patvirtino, kad mainai atlikti.

Taip „Pacers“ įsigyja du įžaidėjus – Fordą ir Jacką, todėl sieks išmainyti ilgą laiką klube rungtyniaujantį Jamaalą Tinsley.


Komentarai:

As.!
avinai basketnews gi skae kad dar nesterovic maina i jermaine ir forda.
2008-06-27
-6
Atsakyti
Anonimas
Jermaine‘ą O‘Nealą į Toronto „Raptors“ įžaidėją T.J.Fordą

slabnai cia indiana
2008-06-27
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.