Nesenstantis Karalius: LeBrono marškinėliai – vis dar perkamiausi pasaulyje

2021-07-15 08:26
Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Devynioliktą karjeros sezoną pasitinkanti Los Andželo „Lakers“ žvaigždė LeBronas Jamesas vis dar yra populiarumo viršūnėje. JAV žurnalistas Markas Medina paskelbė, jog 36-erių krepšininko marškinėliai – perkamiausi pasaulyje.

Tokia statistika – įprasta. Nuo 2003 metų NBA rungtyniaujantis Jamesas buvo itin populiarus dar prieš ateinant į lygą, o jo marškinėliai buvo perkamiausi dar pirmame XXI amžiaus dešimtmetyje.

Antras šiame sąraše atsidūrė Milvokio „Bucks“ lyderis Giannis Antetokounmpo, trečiąją vietą užėmė praėjusį sezoną į Bruklino „Nets“ persikėlęs Kevinas Durantas, ketvirtas liko karjeros sezoną sužaidęs slovėnų vunderkindas Luka Dončičius, o penketuką uždarė Bostono „Celtics“ puolėjas Jaysonas Tatumas.

LeBron James

LeBron  James
Pozicija: SF
Amžius: 36
Ūgis: 203 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Akronas, JAV

Taip pat buvo paskelbta, kurios NBA komandos atributiką labiausiai perka žmonės. Pirmoji vieta atiteko „Lakers“, antroji – didžiąją Duranto, Jameso Hardeno bei Kyrie Irvingo trijulę suformavusiai „Nets“, o trečiąją vietą užėmė NBA finale kovojanti Finikso „Suns“ ekipa.

Perkamiausių NBA marškinėlių bei atributikos sąrašas:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.