Išsiskyrė Tarvydo ir Jonavos klubo keliai

2021-07-15 16:32
Nuotr.: Dainius Lukšta
Nuotr. Dainius Lukšta

Praėjusiame sezone Jonavos „Cbet“ rungtyniavęs puolėjas Darius Tarvydas palieka klubą. Nors su žaidėju buvo pasirašyta dviejų metų sutartis, visgi šalys susitarė išsiskirti.

„Noriu padėkoti Dariui už jo indėlį į komandos pergales, – sakė „Cbet“ klubo prezidentas Vaidas Vaškevičius. – Jis buvo svarbus mūsų komandos žaidėjas, bet visgi abipusiu susitarimu nusprendėme nutraukti dar metus turėjusį galioti kontraktą. Pagrindinė priežastis – Darius  norėjo žaisti LKL ir dalyvauti 3x3 turnyruose. Mums šis variantas nebuvo priimtinas.“

Tarvydas praėjusiame sezone buvo svarbi komandos dalis. 199 cm ūgio puolėjas Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) pirmenybėse sužaidė 32 rungtynes, per kurias pelnydavo 16,4 taško ir su 21.8 balo buvo naudingiausias komandos krepšininkas.

Kartu su „Cbet“ komanda Tarvydas tapo NKL čempionu ir prisidėjo prie komandos patekimo į Lietuvos krepšinio lygą (LKL).

Į Jonavos komandą nebegrįš ir Liamas O'Reilly bei Ignas Labutis.

Jonavos „CBet“

Pozicija Žaidėjas Amžius Ūgis
SF/PF Laimonas Kisielius 36 203
C Kahlilas Thomasas 26 203
Treneris Virginijus Šeškus (naujiena)
Sutartys
baigėsi:
Darius Tarvydas (negrįš), Ignas Labutis, Tomas Delininkaitis, Edvinas Šeškus, Nedas Rauluševičius, Nojus Pankratjevas, Gediminas Žalalis, Redas Jakubauskas, Liamas O'Reilly (negrįš)
Domina: Edvinas Šeškus, Nojus Pankratjevas, Šarūnas Vasiliauskas


Komentarai:

Anonimas
be Delno ir Tarvydo Jonava ne kazka beturi.
2021-07-16
+1
Atsakyti
Anonimas
Tai reiskia tik viena, kad jis nusprende koncentruotis ir aukstumu siekti 3x3 krepsinyje kas yra logiska, nes ten uzdirbs daugiau nei lkl zaisdamas o ir reitinguose gales pakilt iki auksciausiu poziciju. megejiskai manau nkle vycio komandoje zais ir gaus papildoma kapeika dar is ju
2021-07-15
+3
Atsakyti
Anonimas
I Juve galetu Grizti
2021-07-15
+10
Atsakyti
Anonimas
Matyt tėvukas nutare kad suneliui reik po vestuviu pinigėlių. Tai Tarvidas neva del 3x3 nepriimtinas. Dabar vieta laisva, kontrakta pagerinta duos Šeškui- Belickui.
2021-07-15
+6
Atsakyti
Random
Į Rytą?
2021-07-15
+5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.