Digbeu atsiėmė paraišką dalyvauti NBA naujokų biržoje

2021-07-19 21:13
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Praėjusį sezoną Prienų „CBet“ gretose žaidęs Tomas Digbeu šių metų NBA naujokų biržoje nusprendė nedalyvauti, praneša Jonathanas Givony iš ESPN.

Remiantis naujausiomis ESPN prognozėmis, Digbeu šaukimas šių metų biržoje nebuvo prognozuojamas.

LKL pirmenybėse prancūzas fiksavo 8 taškų, 1,9 atkovoto kamuolio, 1,2 rezultatyvaus perdavimo ir 6,4 naudingumo balo rodiklius.

Tom Digbeu

Tom  Digbeu
Pozicija: SF
Amžius: 19
Ūgis: 199 cm
Svoris: 80 kg
Gimimo vieta: Ispanija

Savąją paraišką atsiėmė ir Madrido „Real“ talentas Carlosas Alocenas. Ispanui, kaip ir Digbeu, šaukimas taip pat nebuvo prognozuojamas.

20-metis praėjusį Eurolygos sezoną sužaidė 28 mačus, per kuriuos fiksavo 3,9 taško, 2,3 rezultatyvaus perdavimo, 1,4 atkovoto kamuolio bei 3,3 naudingumo balo statistiką.

Liepos 29 d. vyksiančioje naujokų biržoje dalyvaus Rokas Jokubaitis ir visi 1999 m. gimę krepšininkai, į biržos sąrašą patenkantys automatiškai. Būtent tarp tokių žaidėjų yra ir Arnas Velička.



Komentarai:

Anonimas
Kodėl Žalgiris nebando pakišti jam ilgalaikės sutarties? Nelabai įdomi LKL, kad stebėti varžybas ir statistikos grafas, bet kiek teko matyti jo žaidimą, labai įdomus krepšininkas. Jei ir nepasieks NBA lygio, tikrai Eurolygoje ras savo vietą ateityje. O dėl Jokubaičio, pirmoje sezono pusėje demonstravo solidų žaidimą, bet vėliau kreivė tik smuko žemyn. Žvaigždžių liga susirgo, ar tai visas jo potencialas tebuvo? Nuvylė labai, o dar ir į Barsą pabėgo. Ten ne Žalgiris, jei nesistengsi, bus kas už tave žais, o žaisti žiūrint į sudėtį tikrai bus kam.
2021-07-20
+12
Atsakyti
Anonimas
naturalizuoti sita kuo greiciau ir issiusti pas lietuvos kekses kad uz 18 metu dar ilgarankiu juoduku lakstytu musu rinktineje
2021-07-19
+3
Atsakyti
O tai musu kirstukas
dalyvaus?
2021-07-19
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.