Į legendinę kompaniją: Antetokounmpo – NBA finalo serijos MVP

2021-07-21 06:55

Po 50-ies metų pertraukos NBA titulą į Milvokį sugrąžinęs Giannis Antetokounmpo sulaukė ir asmeninio įvertinimo – graikas buvo pripažintas naudingiausiu finalo serijos žaidėju.

Per šešerias finale sužaistas rungtynes Antetokounmpo rinko po 35,2 taško, 13,2 atkovoto kamuolio ir 5 rezultatyvius perdavimus.

Graikas finalo serijos MVP balsavime surinko visus 11 balsų iš tiek pat galimų.

Fotogalerija

„Man tai reiškia labai daug, – apie laimėtą titulą ir MVP apdovanojimą sakė Giannis. – Noriu padėkoti Milvokiui, kad manimi tikėjo, savo komandos draugams, kurie žaidė labai kietai. Pasitikėjau šia komanda ir norėjau laimėti šiame mieste su šiais vyrukais. Esu labai laimingas.“

„Bucks“ lyderis tapo trečiuoju europiečiu ir ketvirtuoju žaidėju ne iš JAV, iškovojusiu finalo serijos MVP apdovanojimą. Prieš tai tai padarė Hakeemas Olajuwonas (1994 m. ir 1995 m.), Tony Parkeris (2007 m.) bei Dirkas Nowitzki (2011 m.).

Giannis taip pat prisijungė prie Michaelo Jordano ir Olajuwono – tik šie trys krepšininkai savo kolekcijoje turi reguliariojo sezono MVP, geriausiai besiginančio krepšininko ir finalo serijos MVP apdovanojimus.

„Khrisai, – į Middletoną kreipėsi Giannis. – Mes tai suknistai padarėme. Esu labai laimingas. Šis vyrukas kiekvieną dieną spaudžia mane būti geresniu. Esu labai laimingas, kad galiu žaisti su visais vyrukais, o ypač Khrisu kiekvieną minutę. Kartu žaidžiame aštuonerius metus ir esu be galo laimingas, kad laimėjome su šia komanda. Kaip ir sakė treneris Budas, mes turime tai padaryti dar kartą.“  

Giannio Antetokounmpo pasirodymas:



Komentarai:

o kodėl jūsų toje lentelėje nerodo 5 blokų? Ar nesvarbus reikalas jūsų akimis?
2021-07-21
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.