„Nets“ nepanoro išlaikyti Mike'o Jameso

2021-08-02 07:15
Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Sezono pabaigoje NBA šansą gavęs Mike'as Jamesas neišgirdo Bruklino „Nets“ vadovybės noro pratęsti bendradarbiavimą.

Mike'as Scotto iš „HoopsHype“ pranešė, kad komanda nepateikė kvalifikacinio pasiūlymo, kuris „Nets“ būtų leidęs įgyti pirmenybę siekiant pasirašyti naują kontraktą.

Dabar Jamesas į NBA rinką žengs laisvojo neapriboto agento teisėmis.

Tiesa, Europoje 30-metį gynėją dar sieja dvejų metų sutartis su Maskvos CSKA.

Jamesas po nenutrūkstamų konfliktų su komandos štabu Rusijoje buvo suspenduotas kovo pabaigoje, o krepšininkui radus galimybę sezoną pratęsti NBA, po bendro susitarimo CSKA suteikė laisvojo agento statusą pasirašyti kontraktą iki 2020-2021 m. sezono pabaigos.

Sportininkas NBA spėjo sužaisti 22 rungtynes, per kurias aikštėje praleido po 15 minučių, įmetė po 6 taškus, atliko po 3 rezultatyvius perdavimus ir atkovojo po 2,2 kamuolio.

Eurolygoje MVP režimu rungtyniavęs Jamesas fiksavo 19,3 taško, 5,7 rezultatyvaus perdavimo ir 3,1 atkovoto kamuolio rodiklius.

„BasketNews.lt podkastas“:



Komentarai:

Anonimas
djgaffer Čia jau įdomi situacija gaunasi.Jei iš NBA komandų jam nieks kontrakto nepasiūlys,tai tektų grįžt į EL.Bet ten Itoudis jo nemato komandoje,bet jis priklauso CSKA.Tai ir įdomu,ką jis tą sezoną veiktų,nes žaist kaip ir negalėtų.Todėl su nerimu ir dideliu tikėjimu turi laukti kontrakto iš NBA komandų,kad sezonas nenuplauktų.
2021-08-02
Atsakyti
eee
Per daug savanaudžių komandoje, ieškos verčiau juodadarbių už minimumus nes salary cape nelabai kas likę :D
2021-08-02
+6
Atsakyti
tiskevicius
jau zalgiris yra jam pateikes sutarti beliko sulaukti jo atsakymo
2021-08-02
-7
Atsakyti
Anonimas
cp3 vieta atlaisvino gal :D atmete suns pasiulyma 44mln. Tai gal bus dar vienas didysis antrasis trejetas, turim kd hardena irvinga, db bus dar los andzelo nets cp3 grifin ir Djordanas :D
2021-08-02
-8
Atsakyti
Anonimas
nemanau, kad is new yorko labai noresis atgal i sibira
2021-08-02
+2
Atsakyti
Anonimas
gaila ziedo nususimedziojo, butu nba cempionas, butu belike grizus darba i europa padaryt, kas yra labai realu, panasu, kad tokios galimybes, daugiau karjeroje nebetures, cia buvo auksine galimybe
2021-08-02
-6
Atsakyti
Anonimas
pas sara i barsa
2021-08-02
Atsakyti
Anonimas
siaip tai neblogai atrode jis, keista, kad NETS nenori jo islaikyti, nes kaip zaidejas, tai naudos dave nemazai ir ypac kai jo zaidimo stilius atitinka nets komandos zaidimo braiza, ir palei nba algas, jis galim sakyt yra labai pigus variantas, tad manau, jei kita komanda ji pasikvies, tai tas kvietimas pasiteisins visapusiskai ir is zaidybines puses ir is kontraktines, nes nemazai tokiu slabuku yra kurie milijonus varto, o meta per rungtynes po 2-3 taskus, o sitas nets zaisdamas ne vienas rungtynes po 15 pts suvarte, buvo berods ir 20pts sumetes, ir neblogu padalindavo perdavimu, ar uzmesdavo kokiam durantui
2021-08-02
+8
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 16

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.