Vokietijos rinktinės strategas: „Slovėnai turi vieną geriausių pasaulio žaidėjų, bet jis nėra vienišas“

2021-08-03 07:30

Vokietijos rinktinė tris kėlinius rimtai priešinosi slovėnams, tačiau ketvirtajame kapituliavo ir patyrė triuškinamą nesėkmę bei baigė pasirodymą olimpinėse žaidynėse.

Po nesėkmės ketvirtfinalyje Vokietijos rinktinės strategas Henrikas Rodlas nulenkė galvą prieš Slovėnijos žaidimą šiose žaidynėse.

„Jie turi vieną geriausių pasaulio žaidėjų, bet jis nėra vienišas, – kalbėjo strategas. – Šie vyrukai puikiai atakuoja iš toli, esu sužavėtas Mike'u Tobey, jis žaidžia labai gerai. Taip pat buvau nustebintas jų gynybos. Slovėnai buvo labai fiziški ir tik kelis kartus galėjome išmesti laisvus metimus.“

Fotogalerija

Luką Dončičių prižiūrėjęs Kauno „Žalgirio“ naujokas Nielsas Giffey taip pat išskyrė solidžią slovėnų gynybą.

„Daug kalbame apie Slovėnijos puolimą, bet jie buvo įspūdingi gynyboje. Jie mus spaudė per visą aikštelę ir iš jų pamatėme tokią gynybą, kokios nematėme per visą turnyrą. Tai mus išmušė iš ritmo ir negalėjome susikurti tų dalykų, kurios anksčiau atlikdavome lengvai“, – pasakojo Giffey.

Tuo metu dvigubą dublį nugalėtojams surinkęs Mike'as Tobey dar sykį žavėjosi Dončičiumi ir koks ryšys užsimezgė tarp jų.

„Luka yra toks talentingas... Aš tiesiog stengiuosi pasitraukti jam iš kelio, o kartais, kai jis perduoda kamuolį, tiesiog parodo vietą, kur turiu būti. Pramečiau kelis metimus po jo perdavimų, nes tiesiog nebuvau pasiruošęs. Turiu gerą laiką čia ir mes tikime savo jėgomis“, – teigė Tobey.

Pusfinalyje Slovėnija susitiks su Prancūzijos ir Italijos poros laimėtoju.



Komentarai:

.
Aš ant prancūzų dar turiu nuoskaudą nuo pasaulio čempionato (kur Gobertas su lanku numušė kamuolį), todėl sirgsiu už slovėnus.
2021-08-03
+8
Atsakyti
Anonimas
bet pusfinalyje atsimusite i francu siena ir baigsis ta jusu pasaka
2021-08-03
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.