Ant pakylos su australais nelipęs Baynesas gali praleisti kitą sezoną

2021-08-07 19:09
Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Australijos vyrų krepšinio rinktinei olimpiada pasibaigė istorine bronza, tačiau vienas iš jos narių negalėjo nei žaisti lemiamame mače dėl trečiosios vietos, nei atsiimti medalio apdovanojimų ceremonijoje.

Aronas Baynesas dar vykstant grupės rungtynėms patyrė kaklo traumą ir buvo paskelbta, jog 34-erių 208 cm ūgio puolėjas olimpiniame turnyre daugiau nežais.

Ligoninėje apsilankęs Baynesas atliko kelis testus ir buvo tikimasi, jog aukštaūgis atsigaus per 2 savaites.

Vis dėlto situacija yra daug sudėtingesnė nei iš pradžių manyta. „The Athletic“ žurnalistas Shamsas Chanaria skelbia, jog Baynesas vis dar yra gydomas ligoninėje, o australo kaklo nervų pažeidimas yra toks stiprus, jog šis gali praleisti visą 2021-2022 metų sezoną.

Praėjusį sezoną Baynesas gynė Toronto „Raptors“ klubo garbę ir per 53 rungtynes vidutiniškai rinko po 6,1 taško bei 5,2 atkovoto kamuolio. Rugpjūčio 4-ąją Kanados ekipa atleido aukštaūgį ir jis tapo laisvuoju agentu.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.