Oficialu: ASVEL žaidęs Cole'as iš Eurolygos keliasi į Čempionų lygą

2021-08-19 11:35
Nuotr.: Zuma Press - Scanpix
Nuotr. Zuma Press - Scanpix

Į FIBA Čempionų lygą iš Europos taurės šią vasarą persikėlusi Malagos „Unicaja“ ekipa prisiviliojo garsų krepšininką.

Klubas savo oficialioje svetainėje skelbia, jog į Andalūziją atvyksta 32-ejų 188 cm ūgio gynėjas Norrisas Cole'as.

Sutarties detalės neskelbiamos.

2020-2021 metų Eurolygos pirmenybėse amerikietis gynė Vilerbano ASVEL garbę ir vidutiniškai fiksavo 13,7 taško (35 proc. trit.), 1,9 atkovoto kamuolio, 3,6 rezultatyvaus perdavimo, 2,4 klaidos ir 10,3 naudingumo balo statistiką.

Prieš 2017-aisiais atvykdamas į Europą, Cole'as turėjo šešerių metų karjerą NBA ir su Majamio „Heat“ ekipa dukart (2012 m. ir 2013 m.) laimėjo čempionų žiedus.

Gynėjas NBA atstovavo „Heat“, Naujojo Orleano „Pelicans“ ir Oklahomos „Thunder“ ekipoms bei per vienerias rungtynes rinko po 7 taškus, 2 atkovotus kamuolius ir 2,7 rezultatyvaus perdavimo.

Jeigu ne netikėtas įvykių posūkis, „Unicaja“ ekipoje Cole'as, ko gero, atsidūręs nebūtų. Malagos klubas liepos 28-ąją pasirašė dvejų metų kontraktą su 26-erių 184 cm ūgio gynėju Marco Spissu, kuris praėjusį sezoną kartu su Eimantu Bendžiumi praleido Sasario „Banco di Sardegna“ ekipoje.

Vis dėlto po olimpiados sugrįžęs italas Malagoje nepraėjo medicininės patikros ir kontraktas buvo anuliuotas.

Artėjantį sezoną „Unicaja“ varžysis FIBA Čempionų lygos C grupėje ir kausis su Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“, Dižono JDA ir Lavrijo „Megabolt“ komandomis.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.