Į „Barcą“ atvykęs Laprovittola: „Mano pozicijoje bus daug konkurencijos“

2021-08-30 07:06

Prie Šarūno Jasikevičiaus treniruojamos „Barcelonos“ prisijungęs įžaidėjas Nicolas Laprovittola neslėpė, jog tikisi konkurencijos kovoje dėl vietos aikštelėje.

Ekipoje iš praėjusio sezono liko Nickas Calathes, o šią vasarą iš Kauno „Žalgirio“ atvyko ir Rokas Jokubaitis.

„Mūsų pozicijoje bus daug konkurencijos, tačiau svarbiausia, kad visi sutartume“, – Laprovittolą cituoja naujienų agentūra EFE.

Nicolas Laprovittola

Nicolas  Laprovittola
Komanda: Barselonos FC Barcelona
Pozicija: PG
Amžius: 31
Ūgis: 188 cm
Svoris: 88 kg
Gimimo vieta: Argentina

31-erių argentinietis praleido pirmąsias draugiškas rungtynes su Andoros „MoraBanc“, kadangi jam buvo suteikta poilsio po olimpinių žaidynių. Viliamasi, kad jis žaisti jau galės pirmadienio dvikovoje su Limožo CSP. 

„Mėgaujuosi savo atvykimu ir nekantrauju pasirodyti aikštelėje. Susipažįstu su naujais žmonėmis ir deriniais, bet esu be galo laimingas“, – teigė Lapprovitola.

Krepšininkas pasisakė ir apie savo naująjį trenerį Jasikevičių, kuris jam asocijuojasi su Lietuvos nacionaline rinktine.

„Visada mačiau Šarą žaidžiant už Lietuvą prieš Argentiną, – prisiminė Laprovittola. – Dėl savo žaidimo jis visada atkreipdavo mano dėmesį. Kaip treneris, jis išsiskiria energija.“

Paklaustas apie sezono tikslus, Laprovittola neslėpė, jog jie yra patys aukščiausi.

„Esame čia, kad nuveiktume puikių dalykų. Buvau priimtas labai šiltai ir atvykau į klubą geru metu. Tokios komandos kaip „Barcelona“ nori būti Europos čempione ir kitos pozicijos jų netenkina.

Noriu gyventi ir būti tokioje aplinkoje. Suprantu, kad prieš mus visi norės laimėti, bet turėsime būti nepalaužiami. Svarbiausia, jog skintume pergales ir būtume teisingame kelyje“, – užbaigė argentinietis.

„Barcelona“

Pozicija Žaidėjas Sutartis
PG Nickas Calathes iki 2023 m.
PG Rokas Jokubaitis (naujiena) iki 2025 m.
PG Nicolas Laprovittola (naujiena) iki 2023 m.
PG Leandro Bolmaro iki 2023 m.
SG Cory Higginsas (naujiena) iki 2024 m.
SG Kyle'as Kuričius iki 2023 m.
SF Alexas Abrinesas (naujiena) iki 2026 m.
PF Nigelas Hayesas (naujiena) iki 2022 m.
PF Nikola Mirotičius iki 2025 m.
PF Rolands Šmits iki 2022 m.
PF Sergi Martinezas (naujiena) iki 2024 m.
C Brandonas Daviesas iki 2022 m.
C Sertačas Šanli (naujiena) iki 2023 m.
C Pierre'as Oriola iki 2024 m.
Treneris Šarūnas Jasikevičius
Sutartys baigėsi Pau Gasolis, Artiomas Pustovijus (negrįš), Victoras Claveras (negrįš), Adamas Hanga (negrįš), Leo Westermannas (negrįš)
Domina  


Komentarai:

djgaffer
Bolmaro juk į NBA išvaro,ten jau viskas suderinta.O kalbant apie Laprovittolą,tai iki šiol sunku patikėti,kad Barca jį pasiėmė.Taip,komanda skolose,tų pačių įžaidėjų gerų trūkumas,bet šitas ėjimas man silpnai atrodo.Juvė sugeba Millerį prisivilioti,tai Barca laisvai galėjo pasiimti Smithą,kuriuo ir Žalgiris domėjosi.Kaina jo tikrai nebuvo labai aukšta.
2021-08-30
-3
Atsakyti
eee
Tai o kas dėl Bolmaro girdėt?
2021-08-30
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.