„Žalgiriui“ skirtas bronzinis Eurolygos apdovanojimas

2021-09-08 18:15
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Eurolyga paskelbė socialinio projekto „One Team“ apdovanojimų laimėtojų trejetą. Už veiklą 2020–2021 m. sezone bronzinis apdovanojimas atiteko Kauno „Žalgirio“ organizacijai, kuri išliko aktyvi net ir pandeminėje situacijoje, rašoma pranešime spaudai.

Šią savaitę vyko Eurolygos programos „One Team“, skirtos socialiai jautrių bendruomenių ugdymui per krepšinio žaidimą, ir joje dalyvaujančių klubų nuotoliniai susitikimai, kurių kulminacija ir buvo penktą kartą surengti apdovanojimai.

Programoje dalyvaujantys Eurolygos ir Europos taurės klubai buvo vertinami pagal kelis kriterijus, įskaitant programų planavimą ir vykdymą, ambasadorių dalyvavimą, rinkodaros ir komunikacijos veiklą bei komercinių partnerių dalyvavimą.

Kauno „Žalgiris“ buvo įvertintas už bendradarbiavimą su „Specialioji Olimpiada Lietuva“ organizacija, skirta jaunuoliams, turintiems intelekto vystymosi sutrikimų, bei už kūrybinius sprendimus jiems organizuojant efektyvią fizinių pratimų programą, adaptuojantis prie COVID-19 situacijos. Klubas išskirtas ir už atidų bei aktyvų projektinės veiklos progreso stebėjimą ir vertinimą, įtaigų pasiektų rezultatų pristatymą.

Sidabrinį apdovanojimą pelnė Milano „Armani Exchange“ klubas, o rinkimuose triumfavo Pirėjo „Olympiacos“ ekipa.

„One Team“ programą koordinuojanti „Žalgirio“ komunikacijos direktorė Akvilė Dagilytė džiaugėsi, jog Lietuvos čempionų darbas pateko tarp labiausiai sektinų pavyzdžių.

„Labai malonu būti tarp trijų geriausiai veiklą vykdžiusių klubų, tačiau galima pagirti visas komandas, kurios įveikė daug iššūkių pandemijos metu. Didžiausias apdovanojimas yra tai, kad visi kartu vieningai dirbdami sukūrėme neabejotinos naudos „One Team“ dalyviams, skatinome juos augti ir būti fiziškai aktyviems. Pandemijos metu programos veikla mūsų socialiai jautriose bendruomenėse buvo reikalinga labiau nei kada nors anksčiau“, – sakė Dagilytė.

Praėjusį sezoną „One Team“ projektą finansavo ne tik ilgametis partneris „Ramirent“, bet ir Sporto rėmimo fondas, kurio finansavimas sudarė galimybes kokybiškiems nuotoliniams užsiėmimams, taip pat leido projekto dalyviams pasiūlyti įvairesnių veiklų ir užsiėmimų.

Būtent projektui skirtos lėšos leido įsigyti modernią konferencijų įrangą, kurios dėka „One Team“ treneris galėjo aiškiai ir kokybiškai nuotoliniu būdu tiksliai parodyti fizinius pratimus, tuo pat metu ekrane stebėdamas, ar programos jaunimas gerai pratimus atlieka savo namuose.

Tai jau trečiasis „Žalgirio“ iškovotas apdovanojimas „One Team“ veikloje. Žalgiriečiai pelnė auksą pačiuose pirmuose apdovanojimuose 2017 m., o už metų atsiėmė bronzinį apdovanojimą.

Šiais metais pirmą kartą buvo įvertintas ir geriausias „One Team“ programos ambasadorius. Juo buvo išrinktas Europos taurėje rungtyniavusios Malagos „Unicaja“ puolėjas Adamas Waczynskis.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.