„Barcelona“ oficialiai išlydėjo argentinietį į NBA

2021-09-16 06:35

„Barcelonos“ klubas atsisveikino su komandoje išaugusiu talentu iš Argentinos. 

Katalonų komanda oficialiai paskelbė nutraukusi sutartį su Leandro Bolmaro, kuris persikelia į Minesotos „Timberwolves“ ekipą.

21-erių gynėją ir Ispanijos čempionus siejo iki 2023 metų vasaros galioti turėjęs kontraktas. 

Remiantis ankstesniais pranešimais, Barselonos komandai atiteko apie 900 tūkst. JAV dolerių siekianti kompensacija. Pagal NBA reglamentą, 750 tūkst. JAV dolerių padengs „Wolves“, o likusi dalis teks krepšininkui.

JAV žurnalistas Dane'as Moore'as skelbė, jog Bolmaro su „Timberwolves“ pasirašys naujoko sutartį, kurios trukmė – ketveri metai, o vertė – 11,8 mln. JAV dolerių. Jaunuolis prie NBA klubo turėtų prisijungti artimiausiomis dienomis.

2020 metų NBA naujokų biržoje Bolmaro 23 šaukimu pasirinko Niujorko „Knicks“, tačiau netrukus teisės į argentinietį buvo perleistos Minesotos klubui.

Argentinos talentas „Barcelonos“ struktūrą papildė 2018-aisiais. Jo Eurolygos statistika pastarąjį sezoną siekė 2,9 taško, 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir 1,1 atkovoto kamuolio per pusdešimtos žaidimo minutės.

Tokijo olimpinėse žaidynėse atstovaudamas Argentinai Bolmaro rinko po 2 taškus ir 1 atkovotą kamuolį per 11 žaidimo minučių.

„BasketNews.lt podkastas“:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.