Traumų kamuojama „Crvena Zvezda“ į rungtynes stojo net be šešių krepšininkų

2021-09-19 08:24
Nuotr.: Dainius Lukšta

Eilę žaidėjų pasiruošimo etape praradusi Belgrado „Crvena Zvezda“ draugiškų rungtynių cikle patyrė pirmąją nesėkmę.

Dejano Radonjičiaus vadovaujama ekipa už uždarų durų 73:74 (20:18, 17:20, 29:16, 17:23) nusileido Belgrado „Mega“ komandai.

„Crvena Zvezda“ paskutinės atakos smaigalyje atsidūręs Nikola Ivanovičius turėjo progą persverti rezultatą, bet metimas nebuvo tikslus.

Radonjičiaus treniruojama komanda į kontrolinį susitikimą stojo net be šešių krepšininkų: Aarono White'o, Nate'o Wolterso, Ognjeno Dobričiaus, Dejano Davidovaco, Stefano Lazarevičiaus ir kapitono Branko Lazičiaus.

Daugiau laiko pasireikšti gavo 19-mečiai dubleriai Marko Gušičius ir Nemanja Popovičius.

Rezultatyviausiai „Crvena Zvezda“ gretose pasirodė Nikola Kaliničius ir Maikas Zirbesas, kurie surinko po 13 taškų. Nikola Ivanovičiaus ir Luka Mitrovičiaus sąskaitose – po 9 taškus.

„Mega“ ekipai Karlo Matkovičius surinko 18 taškų ir 9 atkovotus kamuolius, Nikola Jovičius – 16 taškų, Malcolmas Cazalonas ir Luka Cerovina pridėjo po 11 taškų.

„Crvena Zvezda“ 2021-2022 m. sezono kovas penktadienį pradės Adrijos lygos maču su „Split“ ekipa, o pirmoji Eurolygos akistata laukia spalio 1-ąją su Stambulo „Fenerbahče“.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.