Konfliktas aštrėja: Simmonsas ketina nebežaisti už „76ers“

2021-09-21 18:53
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Filadelfijos „76ers“ ir Beno Simmonso istorijoje – naujas posūkis.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski praneša, kad 25-erių įžaidėjas artėjančią savaitę neprisistatys į prasidedančią treniruočių stovyklą. Maža to, Simmonsas net nebeketina vilkėti „76ers“ uniformos ir paprasčiausiai už Filadelfijos komandą jis nebežais.

Pridedama, kad Simmonsas su komandos atstovais nesikalbėjo nuo rugpjūčio pabaigos, kuomet jis pranešė, jog nesirengia prisijungti prie treniruočių stovyklos.

Ben Simmons

Ben  Simmons
Pozicija: SF, PF
Amžius: 25
Ūgis: 208 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: Australija

Jeigu australas neatvyks į treniruočių stovyklą, jam grės piniginės baudos. Už kiekvieną praleistą treniruočių stovyklos dieną Simmonsas netektų 227 tūkst. JAV dolerių, tad bendra savaitės suma siektų apie 1,3 mln. dolerių.

Filadelfijos klubas aktyviai bando išmainyti įžaidėją nuo pat vasaros pradžios, tačiau kol kas derybos su potencialiais mainų dalyviais vyksta vangiai.

Praėjusiame sezone 25-erių Simmonsas fiksavo 14,3 taško, 7,2 atkovoto kamuolio ir 6,9 rezultatyvaus perdavimo statistiką.



Komentarai:

protinga vadyba i jokias diskusijas nesikistu del jo mainu, o paprasciausiai ji izoliuotu nuo komandos ir tegul negauna nei cento iki tol, kol jo kontraktas nesibaigs, nebent jeigu jis gailesis, tada galetu ir metus palaukti.
2021-09-22
+1
Atsakyti
Dar pamenu prieš pusę metų kažkoks nevykėlis man aiškino kad čia top 3 įžaidėjas nba.
2021-09-22
Atsakyti
Ttd
net pats Hardenas nors ir suvalges 100 big macu per daug atvyko zaisti uz Rockets. O cia kazkoks ausis...
2021-09-21
-1
Atsakyti
l0l
koks is jo zaidejas
2021-09-21
+2
Atsakyti
Ayo
Amerikoj siaucia stichijos, daugeja benamiu zmoniu, bet amerikonai vistiek isijungs sporta paziuret kaip kokia religija. Taip ir gauna belekoks startinio penketo zaidejas arti 100 mln. Pats minimaliausias dalykas ka zaidejas gali padaryt tai bent pasirodyt darbovieteje ir linksminti tuos fanus kurie sumokejo uz rungtynes. Ta Klutch agentura ir jos bajeriai pasibaigs uz poros metu kai LeBron baigs karjera, o tada Simmonsas gailesis kai po tokiu oziavimusi niekam neberupes kur jis ir uz kiek nori zaisti.
2021-09-21
+9
Atsakyti
Darius
vienintelis nevykelis tai zalgiris. vos jonava nukale
2021-09-21
-4
Atsakyti
djgaffer
Aš tai kitaip aiškinčiau jo tokias nesąmones.Jis dar gana jaunas,tai proto ir gyvenimiškos patirties neturi labai daug.Va tikrai,visokie agentėliai priburia jam visokių gražių frazių ir jis tiki,nes nemąsto.Už tai kas savaitę virš milijono turės susimokėti.Ir kai pamatys,kad tas pinigas senka,tada gal pradės suprasti,jog reikia normaliai ir gražiai su Sixers tartis,nes šiuo atveju klubas turi daugiau svertų,nei žaidėjas.
2021-09-21
+1
Atsakyti
Blablabla
kiek dar tokia lyga gyvuos su tokiom zviozdom😂
2021-09-21
+7
Atsakyti
Belekas
tai super - pasedes metus ant suolo uz dyka. Kitais metais gales uz minimuma eit lost.
2021-09-21
+1
Atsakyti
Komedija.Kai visiškai nieko neįrodęs menkysta ima kelt sąlygas ir reketuot klubą taip tik pats savę stumdamas į kampą nes joks NBA klubas nenorės turėt su juo reikalų. Kosmines algos liaupsės tu geriausias 100 patarėjų pseudo draugų ir užliuliuoja gal rimtai esu pats geriausias nors toli gražu. Jis stiprus vidutiniokas kuris panašu stos į daugybės nrpateisinusių vilčių sąrašą ir dėl kvailų sprendimų praradęs vietą NBA
2021-09-21
+1
Atsakyti
Anonimas
su tokiu elgesiu joks klubas nesidomes jo paslaugomis. Tegul ijungia kazkiek mastyma
2021-09-21
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 16

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.