„Ryto“ varžovus turėtų papildyti NBA žaidėjas

Donatas Urbonas
BasketNews žurnalistas
2021-09-23 12:01
Nuotr.: AP Scanpix
Nuotr. AP Scanpix

Vilniaus „Ryto“ varžovai FIBA Čempionų lygoje laukia papildymo iš NBA. BasketNews žiniomis, Stambulo „Bešiktaš“ klubą turėtų sustiprinti šešerius metus stipriausioje krepšinio lygoje praleidęs Rondae Hollis-Jeffersonas.

Tiek lengvojo, tiek sunkiojo krašto pozicijose galintis rungtyniauti 26-erių amerikietis 2015-ųjų NBA naujokų biržoje buvo pakviestas 23 šaukimu.

Hollis-Jeffersonas prisijungs prie dar kelių „Bešiktaš“ pirkinių, kurie turi NBA ir G lygos patirties: Jordano Bone'o, Josho Reaveso, Trevono Bluietto bei Dedrico Lawsono.

Rondae Hollis-Jefferson

Rondae  Hollis-Jefferson
Pozicija: SF
Amžius: 26
Ūgis: 201 cm
Svoris: 100 kg
Gimimo vieta: JAV

Šioje kompanijoje Hollis-Jeffersonas išsiskiria didžiausia NBA patirtimi. Jo šešerių metų vidurkis NBA siekia 9 taškus, 5,5 atkovoto kamuolio bei 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

„Nets“, Toronto „Raptors“ ir Portlando „Trail Blazers“ ekipose rungtyniavęs amerikietis geriausią savo sezoną sužaidė Brukline. 2017-2018 m. Hollis-Jeffersonas su „Nets“ apranga rinko vid. 13,9 taško, 6,8 atkovoto kamuolio bei 2,5 rezultatyvaus perdavimo.

Praėjusį sezoną Portlando komandoje puolėjo vidurkis siekė 2,5 taško ir 2,5 atkovoto kamuolio per 10 minučių.

„Rytas“ FIBA Čempionų lygos grupės varžybose surems ginklus su „Bešiktaš“, Oldenburgo „EWE Baskets“ ir Burgoso „Hereda“ klubais.



Komentarai:

djgaffer
Jis labai gerai sueitų bet kuriai NBA komandai kaip rolinis žaidėjas.Patiko jo žaidimas amerikoje,visada kovingumu pasižymi.Tai net keista,kad niekam jo ten neprireikė.O Bešiktaš buria galingą sudėtį,su Jeffersonu tampa vieni iš favoritų.Neblogai jie padirbėjo įsigydami naujokus.
2021-09-23
-2
Atsakyti
wow. sitas tai drasiai ir dabar gali zaisti 20-25min neblogoj nba komandoj, bet deka idiotu nba vadovu su treneriais su savo shoot trajakas blet strategy, jis neberado ten vietos. keista kad jokia eurolygos komanda jo nepaeme. galejo tas pats zalgiris juo is arti pasidomet.
2021-09-23
+6
Atsakyti
Anonimas
netikiu nei vienu buloto žodžiu
2021-09-23
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.