„Clippers“ vyr. trenerio nerimas dėl lėtai sveikstančio Leonardo: „Jeigu jis sugrįš kitą sezoną – tebūnie“

2021-09-27 22:10
Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Praėjusio NBA sezono atkrintamosiose traumą patyrusiam Kawhi Leonardui vasarą buvo atlikta kryžminių kelio raiščių operacija ir panašu, jog Los Andželo „Clippers“ žvaigždės reabilitacija gali užsitęsti visą 2021-2022 m. sezoną.

Susirūpinimą savo žaidėju per NBA žiniasklaidos dieną išreiškė Kalifornijos ekipos vyr. treneris Tyronnas Lue.

„Nenorime versti jo grįžti į aikštelę ar kelti jam spaudimą. Norime būti užtikrinti, kad jo reabilitacija ir visos aplinkybės leistų kiek galima greičiau grįžti į aikštelę. Jeigu tai bus kitas sezonas – tebūnie kitas sezonas. Pasikartosiu, nenorime jo spausti“, – kalbėjo „Clippers“ treneris.

Kawhi Leonard

Kawhi  Leonard
Pozicija: SF, SG
Amžius: 30
Ūgis: 201 cm
Svoris: 102 kg
Gimimo vieta: Riversaidas, JAV

Leonardas traumą patyrė ketvirtajame Vakarų konferencijos pusfinalio mače su Jutos „Jazz“ ir vėliau dėl to praleido visą seriją su Finikso „Suns“.

Iš pradžių klubas komunikavo, jog Leonardas patempė kelį, tačiau vėliau paaiškėjo, jog buvo pažeisti ir kryžminiai raiščiai.

Iki traumos NBA atkrintamosiose 30-metis pelnė po 30,4 taško ir atkovojo po 7,7 kamuolio.

201 cm ūgio puolėjas šią vasarą su „Clippers“ pasirašė ketverių metų, 176,3 mln. JAV dolerių sutartį.

 



Komentarai:

Retorikas
Viena puiku sezona suzaides, jis tapo visu jumylietiniu gavo simta milijonini kontrakta, ir sustojo zaist, tiesa nesuprantu kodel jis iki siol yra dievinamas, eilinis zaidejas, kuris nesugeba eile metu puse sezono be trsumu atzaist...
2021-09-28
-7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.