Netikėtą antausį prieš mūšį su „Žalgiriu“ gavęs Pascualis: „Neišėjome į aikštelę“

2021-10-05 13:41

Ketvirtadienį Sankt Peterburgo „Zenit“ (1-0) klubas stoja į antrąją dvikovą Eurolygoje bei Kaune surems ginklus su „Žalgiriu“ (0-1). Visgi prieš dvikovą Senojo Žemyno pirmenybėse Rusijos klubas gavo netikėtą antausį vietiniame fronte – VTB Vieningoje lygoje buvo nusileista Nur Sultano „Astana“ klubui (69:83).

Po mačo „Zenit“ vyr. treneris Xavi Pascualis negalėjo paaiškinti tokio komandos pasirodymo.

„Nėra jokių abejonių, kas šį kartą nusipelnė pergalės – tiesiog galiu pasveikinti varžovus. Jie buvo motyvuoti, o mes neišėjome į aikštę arba buvome savotiškoje nuošalėje. Tiesiog nebuvo noro žaisti, trūko energijos, motyvacijos. Nuoširdžiai pasakysiu – nesuprantu, kodėl taip nutiko. Sakau jums atvirai – mes nežaidėme“, – nusivylęs buvo Pascualis.

Xavi teigė, jog per pertrauką bandė prikelti savo auklėtinius, tačiau pastangos buvo bevaisės.

„Per pertrauką rūbinėje atrodė, jog išsiaiškinome, ką reikia daryti, tačiau trečiame kėlinyje „Astana“ surengė spurtą. Mes darėme vieną klaidą po kitos. Trūko charakterio, absoliučiai viską darėme neteisingai“, – užbaigė treneris.

Pralaimėtame mače Mindaugas Kuzminskas „Zenit“ komandoje pasižymėjo 9 taškais (3/4 dvit., 0/2 trit., 3/3 baud.) ir 8 naudingumo balais.

Kitas šio klubo lietuvis Artūras Gudaitis žaidė 12 minučių, įmetė 3 taškus (1/2 dvit., 1/2 baud.), atkovojo 1 kamuolį ir surinko 1 naudingumo balą.

Mačo tarp „Zenit“ ir „Žalgirio“ pradžia – ketvirtadienį 20 val. Lietuvos laiku.



Komentarai:

djgaffer
Už tai su Žalgiriu išeis nusiteikę.Čia ir yra blogiausia,nes Zenit norės reabilituotis,o kada,jei ne dabar tai padaryti prieš savo žaidimo nerandančius žalgiriečius.Su dideliu nerimu laukiu rungtynių,nesinori būti sutriuškintiems.Lieka tikėtis,kad prie savų fanų duosim gerą kovą.
2021-10-05
-13
Atsakyti
Denilson
gal kad pasakytų kokiu būdu reiktų pakeisti kapitoną po pirmo turo fantasy?
2021-10-05
-8
Atsakyti
Kaunas
Cia jau Schilleris turi tinkamai paruosti komanda ir Naujokai pirma karta zais Zalgirio arenoje Kaip visada kazkur vel trukumu netruks Mudiay turetu uzsikurt Prie pilnos arenos Topsport Zalgiris 30% Zenit 70%
2021-10-05
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.