35-erių Hinesas: „Tai turbūt paskutinis sezonas mano karjeroje“

2021-10-12 10:48
Nuotr.: Scanpix
Nuotr. Scanpix

Legendinis Eurolygos krepšininkas Kyle'as Hinesas pradėjo savo vienuoliktąjį sezoną Senojo žemyno pirmenybėse. Per 11 metų 198 cm ūgio vidurio puolėjas keturiskart tapo Eurolygos čempionu ir dukart buvo išrinktas geriausiai besiginančiu lygos žaidėju, tačiau panašu, kad kitą sezoną šio amerikiečio ant parketo galime neišvysti.

„Tai turbūt paskutinis sezonas mano karjeroje, – tinklalapiui „Eurohoops.net“ kalbėjo Milano „Armani Exchange“ centras. – Aš nesu tikras, bet Eurolygoje nėra daug 35-36 metų žaidėjų, kurie vis dar gali žaisti aukštame lygyje.“

Visgi Hinesas tikisi, jog pavyks išlaikyti gerą sportinę formą bei tęsti karjerą.

„Tikiuosi, kad taip nenutiks, bet realybė yra tokia, kad mano amžiaus žaidėjų yra likę nedaug. Man vis dar patinka žaisti, bet aš priimu šį sezoną taip, kaip ir kiekvieną. Stengiuosi mėgautis kiekvienu momentu ir kaip viskas pasibaigs, pamatysime sezono pabaigoje“, – dėstė veteranas.

Hinesas yra vienintelis amerikietis, kuris Eurolygoje sužaidė bent 300 rungtynių (323).

Praėjusį sezoną aukštaūgis fiksavo 7,7 taško, 4,4 atkovoto kamuolio, 2 rezultatyvių perdavimų ir 10 naudingumo balų statistiką.

Be Milano, Eurolygoje Hinesas gynė Bambergo „Brose“, Pirėjo „Olympiakos“ ir Maskvos CSKA klubų garbę.

„BasketNews.lt podkastas“:



Komentarai:

G
jankunui reiktu jau nebegalvot , šitas bent dar žaidžia normalei zalgiris sustipretu su hainesu o su jankunu armani susilpnetu ;D
2021-10-12
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.