„Žalgirio“ iššūkio laukiantis Radonjičius: „Pamatysime jų komandos reakciją po įvykusių pasikeitimų“

2021-10-12 17:53

Praėjusią savaitę pirmąją pergalę Eurolygoje iškovojusi Belgrado „Crvena Zvezda“ komanda sieks pratęsti šią seriją. Dejano Radonjičiaus auklėtiniai pirmą kartą šiame sezone žais namuose ir ten priims trenerio pasikeitimą patyrusią Kauno „Žalgirio“ ekipą.

Prieš mačą Belgrado komandos strategas išskyrė pokyčius kauniečių komandoje bei veiksnius, kurių reikės imtis norint kovoti dėl pergalės

„Pirmosios rungtynės namuose mums bus didelis iššūkis. Bus labai sunku, „Žalgiris“ pakeitė trenerį po dviejų pralaimėjimų iš eilės ir mes pamatysime jų komandos reakciją po šių pasikeitimų, – teigė Radonjičius. – Kita vertus, pas mus labai įtemptas tvarkaraštis, juolab, kad mums trūksta traumuotų žaidėjų, grįžtantys po traumų dar taip pat nėra 100 proc. pasiruošę.

Norime žaisti su didele energija, nes tokia patyrusi komanda baus mus už kiekvieną klaidą. Norėdami kontroliuoti rungtynes, turime kuo ilgiau išlaikyti aukštą žaidimo kokybę. Mums reikės sirgalių palaikymo, kad pasiektume pergalę.“

Belgrado komandos puolėjas Dejanas Davidovacas pritarė treneriui akcentuodamas „Žalgirį“ supurčiusius pasikeitimus.

„Žalgiris“ per pastarąją savaitę pakeitė trenerį ir mes tikrai tikimės reakcijos iš tokios geros ir patyrusios komandos, kuri pralaimėjo pirmąsias dvejas rungtynes. Reikia paminėti, kad jų varžovai buvo tikrai stiprūs.

Tikiuosi sunkių rungtynių, ypač fiziškumo prasme. Tai bus visiškai kitokios rungtynės nei tos, kurias žaidėme Tel Avive ir laimėjome. Tai bus visiškai kitokios rungtynės, kuriose turime koncentruotis į save ir savo žaidimą, ypač į gynyba“, – teigė krepšininkas.

Kauno „Žalgiris“ į kovą su Belgrado „Crvena Zvezda“ stos spalio 13 dieną, 20 val. Lietuvos laiku.

„BasketNews.lt podkastas“:



Komentarai:

xxx
Kad,ir vienu taškeliu laimėtų žalgiris
2021-10-12
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.