Jasikevičius: „Olympiakos“ grįžo į elitą“

Miguel Lois Vidal
BasketNews žurnalistas
2021-10-13 09:15
Nuotr.: AFP – Scanpix

Trečiadienį trečiąjį Eurolygos turą uždarys dar nepralaimėjusių komandų dvikova – Katalonijoje vietos „Barcelona“ (2-0) priims Pirėjo „Olympiakos“ (2-0).

Prieš laukiančią akistatą „Barcos“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius pažymėjo, jog „Oly“ grįžo į Europos klubų elitą.

„Olympiakos“ grįžo, be jokios abejonės, – teigė Šaras. – Jie išlaikė gerus žaidėjus iš praėjusio sezono, o nauji papildymai yra patyrę ir talentingi krepšininkai.“

„Būrys jų žaidėjų gali solidžiai dengti perimetrą, – tęsė Jasikevičius. – Hassanas Martinas atlieka savo dalykus baudos aikštelėje ir pernai mus sunaikino. Turime gerai pasiruošti mačui, bus sunku. Miunchene tikrai turėjome geras rungtynes ir galvoju, kad vėl gali būti kažkaip panašiai.“

Tuo metu į buvusio klubo tvirtovę su „Oly“ atvykstantis Georgios Bartzokas išskyrė katalonų jėgą.

„Tai vienas sunkiausių varžovų, prieš kurį teks žaisti per visą sezoną, pažymint ir tai, kad žaisime išvykoje. Tikime, jog esame gerame kelyje gerinant savo žaidimą ir jei bus galimybė, bandysime laimėti. Turėsime primesti greitesnį krepšinį ir turime būti pasiruošę tiek fiziškai, tiek psichologiškai“, – dėstė Bartzokas.

„Barcelonos“ ir „Olympiakos“ akistata įvyks šį vakarą 22 valandą.

„BasketNews.lt podkastas“:



Komentarai:

Antanas
o b.l kokia nuotraukele! isterikas gi visiskai tiomnas!
2021-10-13
-1
Atsakyti
Nu
ir zalgiris pernai tokiu pat metu skyne pergales viena po kitos , bet grandu niekas nevadino :)
2021-10-13
+15
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.