Šampano iš Mitrovičiaus gavęs Jasikevičius: „Monaco“ tikrai kovos dėl atkrintamųjų“

2021-10-16 09:49
Nuotr.:

Šarūnas Jasikevičius su „Barcelona“ per pora parų Eurolygoje laimėjo du pratęsimus ir po pergalės Monake gavo progos atsipūsti.

Spaudos konferencijoje geros nuotaikos nestokojęs lietuvis buvo pertrauktas, kuomet į salę įėjo „Monaco“ strategas Zvezdanas Mitrovičius. Juodkalnietis įteikė Šarui taurę šampano, kurią lietuvis nesidrovėdamas išgėrė.

„Tai yra Zvezdanas Mitrovičius, tai yra dėl ko visi treneriai mylime Zvezdaną“, – juokėsi Jasikevičius.

Rungtynių žaidėjas
Brandon  Davies
EFF
38
Brandon Davies
Taškai 27
Taiklumas 11-17
Atkovoti kamuoliai 10
Rezultatyvūs perdavimai 4

Kalbėdamas apie rungtynes treneris iš Lietuvos gyrė šeimininkų komandą ir džiaugėsi iškovota pergale.

„Tai buvo mačas, kokio mes ir tikėjomės. Eurolyga visada yra labai sudėtinga išvykose, „Monaco“ – nuostabi komanda šiemet, – kalbėjo strategas. – Jie – gerai treniruojami ir čia yra labai sunku žaisti. Turime būti laimingi dėl šios pergalės ir dabar šiek tiek atsipūsti, nes pastaruoju metu tvarkaraštis yra beprotiškas.“

Žurnalistui paklausus apie jauną „Monaco“ komandą, Jasikevičius su tuo nesutiko ir išskyrė jų patirtį ir brandą.

„Nesutinku, kad jie jauna komanda. „Monaco“ turi Willą Thomasą, Leo Westermanną, Donatą Motiejūną, Mike'ą Jamesą. Jie nėra jauni. Monako klubas turi tiek taškų rinkėjų, tiek lanko saugotojų ir galvoju, jog ši komanda eis iki galo kovoje dėl atkrintamųjų.

Dabar yra sezono pradžia ir visiems reikia laiko susižaisti, bet jūs nuvykstate į Kazanę, turite sunkią kelionę ir laimite ten per pratęsimą, užtikrintai nugalite Atenų „Panathinaikos“, panaikinate triuškinamą deficitą prieš Madrido „Real“. „Monaco“ turi kokybės ir tai bus komanda, kurią įveikti niekam nebus lengva“, – baigė specialistas.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.