Į Kauną sugrįžtantis Rubitas: „Nekantrauju pirmą kartą žaisti sausakimšoje arenoje“

2021-10-20 16:09

Į Lietuvą atvykstantis Miuncheno „Bayern“ yra tokioje pačioje situacijoje kaip ir Kauno „Žalgiris“. Vokietijos komanda dar nėra iškovojusi nė vienos pergalės šio sezono Eurolygoje, tačiau ši situacija ketvirtadienį pasikeis.

Charizmatiškasis „Bayern“ strategas Andrea Trinchieri teigė, kad laukia labai sunkios rungtynės puikioje atmosferoje.

„Arenoje bus puiki atmosfera, kadangi ji bus sausakimša, – sakė Trinchieri. – Turėsime demonstruoti geriausią savo žaidimą norėdami išgyventi.

Tai bus sunkios rungtynės, sunkios išvykos rungtynės, kas dabartinėje mūsų situacijoje nėra pats geriausias variantas. Bet mes norime atiduoti visas jėgas, rungtyniauti protingai ir pagerinti savo žaidimą. Turime koncentruotis į save.“

Po praėjusio sezono „Žalgirio“ komandoje į Vokietiją sugrįžęs puolėjas Augustine'as Rubitas sakė, kad nekantrauja žaisti prieš daugiatūkstantinę gerbėjų minią.

„Žalgirio“ organizacijoje dirba puikūs žmonės, taip pat yra vieni geriausių sirgalių. Smagu čia sugrįžti, – tikino Rubitas. – Nekantrauju pirmą kartą žaisti sausakimšoje arenoje.

Esu žaidęs čia ir ankščiau, bet kai pabūni dalimi šios komandos, tai visai kitas jausmas. Aš tikrai nekantrauju, abiem komandoms būtinai reikia pergalės, tad, be abejonės, bus rimta kova.“

Kauno „Žalgiris“ į kovą su Miuncheno „Bayern“ stos spalio 21 dieną, 20. val. Lietuvos laiku.

„BasketNews.lt podkastas“:

Jure Zdovco komentaras:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.