Matui Buzeliui – kvietimas į JAV jaunimo rinktinę

2021-10-20 18:24
Nuotr.: 247sports.com
Nuotr. 247sports.com

Talentingiausias išeivijos lietuvis Matas Buzelis jau kurį laiką intriguoja NBA skautus, o dabar 17-metis sulaukė kvietimo prisijungti prie JAV jaunimo programos.

Pats Buzelis pasidalino instagrame nuotrauka, kur matomas JAV krepšinio federacijos sveikinimas krepšininkui, gavus kvietimą prisijungti prie šios šalies jaunimo rinktinės.

205 cm ūgio Buzelis ateityje NBA skautų yra vertinamas kaip trečios-ketvirtos pozicijos žaidėjas, tačiau šiuo metu „Brewster Academy“ besimokantis 17-metis dažniau žaidžia įžaidėjo pozicijoje ir dar yra klausimas, kur jį matysime vyrų krepšinyje.

Krepšininkas yra buvusio Lietuvos rinktinės gydytojo Aido sūnus ir turi Lietuvos bei JAV pilietybes.

Studijuoti Buzelis pradės tik 2023 metais, o tarp šios klasės jaunuolių „247 Sports“ paskelbtame reitinge prieš savaitę lietuvis iš 39-os pozicijos pakilo į ketvirtą.

Tarp lengvųjų krašto puolėjų jaunuolis užima antrąją vietą.

ESPN geriausių šios klasės jaunuolių reitinge Buzelis užima dešimtą vietą. Naujausias ESPN reitingas buvo išleistas rugsėjo pradžioje.



Komentarai:

L
Čia jį kviečia USA, o Lekšas jį įrašė tik 5 vietoj tarp talentingiausių savo metų lietuvių, kai darė top 10 :DDD
2021-10-20
+33
Atsakyti
kosmosas.. turi Lietuvos pilietybe o Sabonio gauja nesugebejo ikalbet ji prisijungt prie rinktines net zinant kad tevas buvo rinktines gydytojas. aisku, vaikas jau mazai ka bendra turi su Lietuva, bet matyt ir poziurio klausimas ne paskutinej vietoj nes 100% musu treneriai ji statytu centru ar minimum pf
2021-10-20
+18
Atsakyti
A
kur tu cia aukstinimus matai? faktus surase ir tiek
2021-10-20
+7
Atsakyti
Zmmz
neaukstinkit cia tik talentas jis dar nieko nereiskia.
2021-10-20
-24
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.